Acasă Stiri Stana Izbașa a dat lovitura! Câştigă o sută de euro pe minut...

Stana Izbașa a dat lovitura! Câştigă o sută de euro pe minut şi e fericită! “E o sumă frumuşică!”

799
0

Puţini artişti populari se pot lăuda cu câştiguri mari pe termen scurt. Stana Izbaşa nu se numără printre ei, pentru că bănăţeanca a dat lovitura şi a prins un contract beton!

RECLAMĂ

Stana Izbaşa făcut 10.000 de euro de o formaţiune politică pentru care a acceptat să susţină un concert de campanie electorală, astfel că, la socoteala finală, îndrăgita cântăreaţă a realizat că a încasat 100 de euro pentru fiecare minut al concertului. Izbașa a primit și un bonus consistent pentru că a fost de acord să nu apară la concertele concurenței. ”Au fost primii care m-au contactat și am bătut palma. Mi-au oferit o sumă frumușică. Cât de greu e să menționezi pe scenă numele unui partid? Nu duc lipsă de concerte, dar așa o sumă nu am câștigat de multă vreme, mai ales într-un timp atât de scurt”, spune Stana Izbașa. La alegerile locale, Stana Izbașa a preferat să stea deoparte de concertele electorale, însă regretă decizia luată în urmă cu trei luni, mai ales că în timpul acestei campanii, artiștii de muzică populară au câștigat chiar și 5.000 de euro per concert.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentOlt: Accident rutier soldat cu un mort si un rănit
Articolul următorAntonescu: Declaraţiile lui Băsescu încalcă în spirit Constituţia. Mă aştept să nu respecte votul de la 9 decembrie