Acasă Stiri Antonescu: Declaraţiile lui Băsescu încalcă în spirit Constituţia. Mă aştept să nu...

Antonescu: Declaraţiile lui Băsescu încalcă în spirit Constituţia. Mă aştept să nu respecte votul de la 9 decembrie

797
0

Preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat că Traian Băsescu încalcă spiritul Constituţiei prin afirmaţiile pe care le-a făcut despre poziţia României privind bugetul UE.

RECLAMĂ

„În spirit da încalcă Constituţia, dar nu cât să vorbim despre o suspendare, este un joc electoral. Încearcă să consolideze un electorat al său şi încearcă să facă un joc prin care încearcă să se prezinte drept singurul garant al occidentalismului, europenismului. Este aberant”, a spus la Antena3 Crin Antonescu.

Liberalul a adăugat că, prin declaraţiile pe care le-a făcut, preşedintele Băsescu a recunoscut că doreşte să conducă dictatorial, nedemocratic şi neconstituţional România. Antonescu a precizat că premierul Ponta nu a fost surprins de atitudinea preşedintelui deşi a încercat să „fie prietenos” cu acesta.

El a reluat teza potrivit căreia „prietenii” lui Traian Băsescu l-au păstrat în funcţia de preşedinte pentru ca acesta să voteze în Consiliul European după cum doresc ei.

„Mă aştept ca Traian Băsescu să nu respecte votul de la 9 decembrie, iar noi trebuie să răspundem la întrebarea, <<mai există democraţie în România şi ţinem cont de părerea românilor sau ne resemnăm şi ne radiem ca partide politice>>. A ne face după 9 decembrie, dacă ignoră rezultatul alegerilor, că coabităm este o chestiune care pe mine nu mă interesează şi nu ar trebui să intereseze pe nimeni. Dacă cineva încearcă să-şi bată joc de votul românilor plecăm acasă sau încercăm să terminăm cu acel cineva”, a precizat Crin Antonescu.

sursa: gandul.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentStana Izbașa a dat lovitura! Câştigă o sută de euro pe minut şi e fericită! “E o sumă frumuşică!”
Articolul următorAngela Gheorghiu, de urgență la spital, direct de pe scena Operei din San Francisco