Acasă Monden Soția lui Benone Sinulescu, prima reacție după moartea artistului: „Nu a vrut...

Soția lui Benone Sinulescu, prima reacție după moartea artistului: „Nu a vrut la spital, de frică, din cauza Covid-19”

618
0

Benone Sinulescu a murit astăzi, la vârsta de 84 de ani, în urma unei pneumonii care s-a complicat, pe fondul unor probleme multiple de sănătate. Copleșită de durere, soţia artistului a lăsat un mesaj cutremurător.

RECLAMĂ

Benone Sinulescu se afla internat în spital de duminică, iar de atunci starea sa s-a înrăutățit continuu. Din păcate organismul lui Benone Sinulescu a fost prea slăbit, iar medicii nu au mai reuşit să facă nimic. Potrivit familiei, artistul avea mai multe probleme de sănătate, printre care şi o pneumonie care astăzi i-a fost fatală. 

Îndurerată, soţia artistului, care i-a fost alături în ultimele clipe a spus că Benone Sinulescu a refuzat să fie dus la spital fiindu-i frică de COVID.

”Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce”, a spus soţia lui Benone Sinulescu pentru impact.ro

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/sotia-benone-sinulescu-mesaj-dupa-moartea-artistului-620359.html

RECLAMĂ
Articolul precedentBill Gates a anunțat când se va termina pandemia de COVID-19. Rata de infectare ar putea scădea sub nivelul gripei
Articolul următorExplozie la uzina de armament din Băbeni. Trei oameni au murit