Acasă Life Style Soția lui Adi Minune construiește un hotel. A postat primele imagini

Soția lui Adi Minune construiește un hotel. A postat primele imagini

406
0

Soția lui Adi Minune nu stă pe gânduri atunci când își dorește ceva! Karmen Minune a anunțat pe rețelele de socializare că mama ei construiește un hotel. Ba chiar mai mult, artista a postat și primele imagini. Iată cum arată localul.Nu este pentru nimeni un secret faptul că Adi Minune, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, se bucură de o familie frumoasă și împlinită alături de soția lui. Iată că partenera artistului este foarte ambițioasă și luptă atunci când vrea să facă ceva.

RECLAMĂ

Karmen a postat primele imagini cu hotelul construit de mama ei

Karmen a postat pe InstaStory câteva videoclipuri cu hotelul pe care îl construiește mama ei. Potrivit imaginilor, localul este unul de lux, cu foarte mare atenție la detalii. Artista a dezvăluit că mâncarea va fi cu specifc mediteranean, motiv pentru care va exista pe viitor și un acvariu cu fructe de mare.

Astăzi a fost pentru prima oară când artista a mers să vadă hotelul consturit de mama ei și a rămas uimită atunci când a văzut cum arată totul.

Vedeta a întrebat-o pe mama ei dacă este mândră de faptul că face un asemenea proiect, iar răspunsul a fost afirmativ.

„Nu știu dacă v-am povestit vreodată… E prima oară când vin aici. Mama mea construiește un hotel. (…) Doamne! La parterul hotelului va fi restaurant, asta este baia băieților, presupun. Doamne, cât de bine arată! Și baia fetelor. Doamne, ce frumusețe. Și practic aici va fi restaurant. (…) Aici va fi bar și acolo bucătăria open space de unde, din partea stângă, îți vei alege peștele, pentru că va avem specific mediteranean și aici se va găti. Acolo va fi un acvariu cu fructe de mare”, a mărturisit Karmen pe InstaStory.

Karmen Minune, pregătită pentru încă un copil?
Artista a mărturisit că micuța ei fiică, Sofia, își dorește cu ardoare o surioară și o întreabă constant despre venirea pe lume a unui nou membru al familiei.
Deși Karmen își dorește să mai aibă un copil, ea susține că momentul potrivit nu a sosit încă și că este important să aibă o relație profundă și să se dedice îngrijirii Sofiei înainte de a face un pas atât de important.
„Problema este că acum își îndreaptă atenția că își dorește o soră. Se mai uită (n.r. Sofia) așa și mă vede că sunt umflată la burtă și îmi spune că am bebe. Își dorește foarte mult pentru că se simte singură, pe lângă grădiniță mai mergem în parc, avem prieteni care vin la noi, dar parcă nu este de ajuns. Îmi doresc, doar că simt că nu este momentul chiar acum, îmi doresc să mă înțeleg mai bine cu Sofi și ulterior să pot să am grijă și de celălalt copil”, a spus Karmen atunci.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/sotia-lui-adi-minune-construieste-un-hotel-a-postat-primele-imagini-video-332873.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCând își va primi Dorian Popa permisul de conducere înapoi. Ce le-a mărturisit artistul fanilor lui: „Ajutorul lui Dumnezeu…”
Articolul următorBogdan de la Ploiești, recunoscător lui Dumnezeu pentru tot ce are. Ce mesaj emoționant a transmis artistul: „Simt nevoia…”