Home STIRI SPORTIVE Sorin Cârțu se așteaptă ca Mihai Rotaru să îl amendeze, alături de...

Sorin Cârțu se așteaptă ca Mihai Rotaru să îl amendeze, alături de Mirel Rădoi: „Trebuie să ne conformăm”

108
0
loading...

Mihai Rotaru a aunțat că îi va amenda pe Mirel Rădoi și Sorin Cârțu deoarece au vorbit public despre treburile interne ale echipei.

loading...

Apele sunt destul de învolburate la Universitatea Craiova, cu toate că echipa este pe loc e play-off în Superliga.

Patronul Mihai Rotaru a fost nemulțumit de antrenorul Mirel Rădoi și președintele Sorin Cârțu, care au vorbit cu presa despre lucruri care ar fi trebuit să se rezolve în cadrul clubului, și a anunțat că îi va amenda. Cel de-al doilea a vorbit despre acest episod și a spus că se așteaptă ca omul din fruntea clubului să se țină de cuvânt.

Sorin Cârțu se așteaptă ca Mihai Rotaru să îl amendeze, alături de Mirel Rădoi: „Trebuie să ne conformăm”

Sorin Cârțu și Mirel Rădoi s-ar putea trezi amendați de Mihai Rotaru, după ce au depășit limita de discreție și s-au confesat în public pe marginea evenimentelor din ultima perioadă.

Președintele formației din Bănie i-a transmis, însă, finanțatorului că vorbele sale au fost răstălmăcite în articole și l-a rugat pe acesta să asculte interviul integral.

„Păi, probabil este adevărat. O să discutăm. Astea sunt situații ce a spus domnul Rotaru, e șeful nostru, trebuie să ne conformăm, discutăm despre acest lucru.

Când am discutat cu domnul Rotaru, i-am și spus treaba asta: dacă vrei să mă amendezi, mă amendezi din ceea ce scrie în presă sau din ce interviul pe care îl dau eu? Pentru că din ceea ce am spus eu în interviu, trebuie să fii imbecil să nu înțelegi că eu sunt de acord cu a trimite jucători la echipa a doua”, a spus Sorin Cârțu, la ProSport Live.

sursa:https://www.prosport.ro/video/prosport-live/sorin-cartu-se-asteapta-ca-mihai-rotaru-sa-il-amendeze-alaturi-de-mirel-radoi-19553617

loading...