Home STIRI SPORTIVE Sorin Cârțu a anunțat când revine Elvir Koljic la Universitatea Craiova: „Ne-a...

Sorin Cârțu a anunțat când revine Elvir Koljic la Universitatea Craiova: „Ne-a lipsit în perioada asta!”. Ce se întâmplă cu Marinos Ouzounidis

81
0
loading...

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit, în exclusivitate, pentru ProSport, despre situația lui Elvir Koljic, care s-a confruntat cu mai multe accidentări, în acest sezon. În plus, oficialul oltenilor a dezvăluit care este viitorul antrenorului Marinos Ouzounidis.

loading...
loading...

Elvir Koljic a fost transferat de Universitatea Craiova, în vara lui 2018, de la FK Krupa, pentru 450.000 de euro. Acesta mai are contract până în 2025 cu formația din Bănie.Fotbalistul bosniac a suferit o accidentare dură la gleznă, în debutul acestui sezon, într-o partidă contra celor de la Poli Iași. Motiv pentru care a stat pe „bară” o perioadă lungă de timp. Ultima partidă bifată de acesta a avut loc în luna aprilie, când a jucat 45 de minute, în meciul tur cu ACS Viitorul Târgu Jiu, din semifinalele Cupei României.

Sorin Cârțu a anunțat când revine Elvir Koljic la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu susține că, în prezent, Elvir Koljic este într-o stare bună, astfel că îl vom vedea din nou pe teren, începând cu noul sezon competițional.

„Pe Koljic îl așteptăm să revină acuma, să aibă consistență în joc și să dea consistență jocului nostru, pentru că ne-a lipsit în perioada asta, cât a fost accidentat. Să sperăm că nu o să mai aibă ghinionul ăsta, pe care l-a avut altădată. Da (n.r. o să-l vedem în echipă de la începutul campionatului)”, a declarat Sorin Cârțu, în exclusivitate, pentru ProSport.

Ce se întâmplă cu Marinos Ouzounidis

În ultima perioadă, s-a vorbit despre o posibilă plecare a antrenorului Marinos Ouzounidis de la Universitetea Craiova. Întrebat dacă tehnicianul grec va rămâne și în sezonul viitorul la formația din Bănie, Sorin Cârțu a răspuns: „Bineînțeles, pe 17 pleacă în Austria (n.r. în cantonament)”.

sursa:https://www.prosport.ro/fotbal-intern/sorin-cartu-a-anuntat-cand-revine-elvir-koljic-la-universitatea-craiova-19275009

loading...
loading...