Home Stiri Solomon a hotărât cu cine merge în lupta pentru Primăria Craiova

Solomon a hotărât cu cine merge în lupta pentru Primăria Craiova

214
0
loading...

Antonie Solomon, cel care și-a anunțat de ceva vreme intenția de a candida la Primăria Craiova, a hotărât cu cine merge la lupta cea mare și s-a înscris în partidul lui Victor Ponta joi, 13 iunie. După cum spune într-o postare pe pagina personală de Facebook, 13 nu-i o zi cu ghinion pentru el.

loading...
loading...

”Se pare că, la noi, un lucru secret se află cel mai repede. Astăzi, 13 iunie, m-am hotărât să mă înscriu în Partidul ProRomania. Toată viaţa 13 mi-a purtat noroc: pe 13 martie am cunoscut-o pe soţia mea, pe 13 iulie s-a născut băiatul meu, am depus juramantul la ora 13 ca viceprimar, la maşina am avut numarul 13. Sper din toată inima să îmi poarte noroc şi ziua şi hotararea de azi şi să construim o filială puternică a acestui partid. Eu consider că va fi un partid PRO Craiova. Îi astept pe toţi cei care cred în mine să ne apucăm de treabă”, a scris fostul primar al Craiovei, actual candidat.

Dacă la începutul acestei luni, tot printr-o postare pe o pagină de socializare, Solomon a dat de înțeles că urmează luna deciziilor, se pare că acesta a ales să fie PRO Craiova, în partidul lui Victor Ponta.

Sursa: Ziarul de Craiova

loading...
loading...