Acasă Monden Șoc pentru familia Becali! Alexandra, fata mijlocie a lui Gigi Becali, a...

Șoc pentru familia Becali! Alexandra, fata mijlocie a lui Gigi Becali, a fost părăsită de iubit! Ce bombă sexy a stricat tot

846
0

Familia lui Gigi Becali a petrecut ca în povești în urmă cu câteva zile, dar acum lucrurile nu stau deloc bine. Alexandra Becali, fata mijlocie a patronului de la FCSB, a fost părăsită la doar o săptămână de la nunta Teodorei.

RECLAMĂ

Dacă Teodora Becali și-a întemeiat o familie și are deja o săptămână de când s-a așezat la casa ei, nu același lucru se poate spune despre Alexandra Becali. Fata lui Gigi Becali traversează o perioadă tristă din punct de vedere sentimental, după ce a fost părăsită de iubit.

Totul s-ar fi întâmplat la câteva zile după nunta surorii sale Teodora, iar coada și-ar fi băgat-o o ”ispită” sexy.

Alexandra a format o relație cu Mihnea Grigoriu, un puști de bani gata care face ravagii printre fetele care-și fac ”ieșeala” în zona Dorobanți, dar povestea de dragoste a ajuns la final. Așa cum, probabil, era de așteptat, băiatul în vârstă de 25 de primăveri n-a stat prea mult pe gânduri și a pornit atacurile asupra altor dudui. A ”marcat” imediat la un fotomodel sexy, iar gurile rele susțin că, în realitate, noua cucerire și-ar fi făcut apariție în peisaj chiar în timp ce Mihnea avea o relație cu Alexandra Becali.

Fanatik scrie că Denisa Hodișan este fotomodelul care i-a luat mințile lui Mihnea și l-a făcut pe acesta să se ”transfere” din familia Becali. Denisa a terminat Facultatea de Matematică, iar cifrele sale se ”lipesc” cel mai bine de titlurile de Miss pe care le are în palmares.

Sursa: antena1

RECLAMĂ
Articolul precedentOamenii inteligenți se culcă târziu, sunt dezordonați și înjură, spun experții
Articolul următorUn bebeluș a fost împușcat mortal de patru ori în mașina în care se afla și mama. Aceasta a văzut starea copilului abia când a ajuns acasă