Home STIRI SPORTIVE “Situaţia e groasă, vedem dacă titlul se acordă sau nu!” Ce spune...

“Situaţia e groasă, vedem dacă titlul se acordă sau nu!” Ce spune patronul Craiovei despre reluarea Ligii 1

78
0
loading...

Patronul Universității CraiovaMihai Rotaru, a dezvăluit că a luat măsuri de siguranță pentru ca gruparea din Bănie să nu aibă prea mult de suferit după suspendarea campionatului

loading...
loading...

Rotaru crede că previziunile sunt sumbre, iar cel mai important este să se stabilească locurile de cupe europene.  

“Situaţia e groasă la fotbal, direcţia nu e cea bună. Noi am luat deja nişte decizii, am lucrat la ele,  dar nu le-am implementat încă. Aşteptăm şi nişte programe de ajutor din partea statului. Ştim 99 la sută ce avem de făcut. Să protejăm jucătorii şi clubul nostru. 

Nu cred că se va mai juca acest sezon. Vedeţi cum  a evoluat boala în China, Franţa, Germania, Spania, peste tot. E o curbă a lui Gauss. E imposibil să se joace. Trebuie să se stabilească un criteriu de departajare, să vedem cine e campioana, cine merge în cupele europene. Vedem dacă titlul de campioană se acordă sau nu, dar în Europa trebuie să ştim cine merge,” a declarat Mihai Rotaru într-o intervenție la emisiunea Digi Sport Special

Mihai Rotaru vrea derby-uri cu FCSB și Dinamo

Universitatea Craiova a avut o inițiativă de a continua Liga 1…dar pe playstation. Mihai Rotaru a lansat provocarea și pentru a se disputa derby-uri de tradiție.

“Am încercat să mai aducem un zâmbet cu meciurile pe play-station. Am vrea să jucăm şi cu Astra, dar ei se organizează mai greu. E de înţeles în perioada asta. Am vrea să facem meciuri şi cu Dinamo, CFR, FCSB, vom vedea,” a precizat Rotaru.

Sursa: digi sport

loading...
loading...