Acasă Monden Simona Trașcă, la capătul puterilor. Bărbatul care a hărțuit-o ani la rând...

Simona Trașcă, la capătul puterilor. Bărbatul care a hărțuit-o ani la rând nu mai are ordin de restricție. Gestul incredibil făcut de George

251
0

Simona Trașcă susține că trăiește, din nou, un coșmar, după ce George poate să se apropie iar de ea. Bărbatul este cel care a hărțuit-o ani la rând, iar de curând, a făcut un gest incredibil, prin intermediul căruia a vrut să își ceară iertare față de blondină. Simona Trașcă a fost hărțuită ani buni de George, bărbatul care ar fi făcut o obsesie pentru ea. Blondina a obținut un ordin de restricție împotriva lui, care a expirat recent, iar acum George vrea să ia legătura cu vedeta din nou.

RECLAMĂ

George, bărbatul care a hărțuit-o pe Simona Trașcă, gest neașteptat

George a declarat că după ce a expirat ordinul de restricție, a decis să îi ceară iertare blondinei și nu așa oricum, ci într-un mod neașteptat. Bărbatul a lipit un afiș, atunci când a scris un mesaj emoționant. O roagă să dea uitării cele întâmplate și să îi acorde o șansă. George mai spune că este interesat și acum de Simona Trașcă, după atâția ani în care blondina a vrut să îl țină la distanță.

„A expirat ordinul de restricție pe care îl aveam față de ea (n.r. Simona Trașcă), a trecutul timpul repede în cei doi ani. Știi cum e, tot răul înspre bine. Da, i-am oferit o mică atenție, pot spune. Ceva pentru ea am (n.r. sentimente) și o să am mereu. Sunt bărbat și nu aș putea să mint. O să îmi văd de treabă și dacă o să fie, va fi, dacă nu, mergem înainte, ca și până acum. Îți spun sincer, mi-aș dori să o văd, nu pot să te mint că nu, dar consider că este ok așa, deocamdată. E o mică atenție (n.r. afișul), adică pur și simplu dacă ajunge la ea bine, dacă nu, iar bine”, a declarat George, la Știrile Antena Stars.

Simona Trașcă se teme de când ordinul de restricție a expirat

Acum, Simona Trașcă spune că se simte, din nou, în pericol, mai ales că nici nu a expirat ordinul de restricție, iar George are de gând să se apropie iar de ea. Blondina a mai declarat să se teme și s-a gândit la ce e mai rău, având în vedere perioada îndelungată în care a hărțuit-o.

„Am făcut o grămadă de atacuri de panică. Mie mi se pare foarte grav. N-am să înțeleg vreodată un bărbat căruia nu i-am dat niciodată o șansă, nu i-am dat apă la moară, cu care nu am ieșit la un suc, are o obsesie care se poate termina într-o tragedie. Asta am simțit mereu față de el. Am avut mereu o teamă, o frică”, a declarat Simona Trașcă.

sursa: https://www.bzi.ro/simona-trasca-la-capatul-puterilor-barbatul-care-a-hartuit-o-ani-la-rand-nu-mai-are-ordin-de-restrictie-gestul-incredibil-facut-de-george-4942030?utm_source=DNS&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-POST&fbclid=IwAR08RwShoVYZ19VjcFagCcGXJkl_kgy5tvh9ShwxVVrJBnYflJ9gEjD-RwM

RECLAMĂ
Articolul precedentVlăduța Lupău a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil! Va avea băiețel sau fetiță?
Articolul următorFiica Elenei Udrea, cea mai emoționantă apariție. Ce ține în brațe micuța Eva, Adrian Alexandrov e topit după ea