Acasă Monden Și-au aruncat vorbe grele în direct, dar acum s-au împăcat! Nicolae Guță...

Și-au aruncat vorbe grele în direct, dar acum s-au împăcat! Nicolae Guță a făcut primul pas, după ani de zile în care n-au vorbit

325
0

Știm cu toții vechile certuri din direct din emisiunea lui Dan Capatos, acolo unde Nicolae Guță avea tot timpul discuții în contradictoriu cu mai multe persoane din viața lui, cele mai multe fiind femeile, căci nu putem să trecem cu vederea că manelistul a fost tot timpul un adevărat ”Don Juan”. Ei bine, după mulți ani, iată că acum artistul s-a împăcat cu una dintre femeile cu care și-a aruncat vorbe grele.Vă mai amintiți scandalurile care țineau telespectorii cu ochii lipiți de televizoare din cadrul emisiunilor lui Dan Capatos? Momentele cu Nicolae Guță erau cele mai căutate, mai ales că manelistul avea un stil caracteristic de a-i amuza pe cei de acasă cu replicile pe care și le dădea cu femeile din viața lui.

RECLAMĂ

Nicolae Guță s-a împăcat cu una dintre femeile cu care și-a aruncat vorbe grele în direct, în urmă cu mai mulți ani

Cântărețul a fost tot timpul râvnit de femei și multe au vrut să fie lângă el, dar multe l-au și ”atacat” în direct prin fel și fel de metode. Una dintre femeile cu care manelistul a avut un scandal uriaș a fost Delia Rexha. Cei doi au fost în tatonări o lungă perioadă, iar cântărețul ar fi trecut cu vederea peste faptul că aceasta este transsexual, însă cuvintele pe care și le-au împărțit au fost dure.

După mulți ani în care nu și-au mai vorbit, după scandalul mare în care au fost implicați, iată că veștile bune ne surprind, asta pentru că acum s-au împăcat. Chiar cântărețul a fost cel care a făcut primul pas și a decis să se împace cu Delia Rexha, după cum chiar ea ne-a mărturisit.

Delia Rexha ne-a spus că a fost sunată de prietenul ei, care la rândul lui e prieten cu Nicolae Guță, iar la un moment dat în cadrul apelului video a apărut chiar manelistul. Bruneta și-a cerut scuze pentru toată cearta de acum mulți ani, iar Nicolae Guță de asemenea.

”Eu colaborez cu cineva și la acel studio scoate și Nicolae Guță piese și eu când l-am sunat era cu Nicolae în mașină. Mi-a zis să-i raspund, eu eram în mall. Mi-a zis că mă roagă să-i răspund și l-am văzut pe Nicolae Guță. I-am cerut scuze pentru ce s-a întâmplat atunci la emisiune. Au trecut peste 5 ani de atunci”, a spus Delia Rexha pentru Spynews.ro.

Urmează să colaboreze pe plan muzical

Iar această împăcare între Nicolae Guță și Delia Rexha vine și cu alte noutăți, asta pentru că acum cei doi urmează să colaboreze pe plan muzical. Delia Rexha ne-a povestit că ea și manelistul urmează să intre în studio pentru a înregistra o piesă împreună.

Cu toate că spune că e conștientă că oamenii le vor sări în cap pentru că acum vor avea o piesă după ce s-au certat pe la TV, Nicolae Guță i-ar fi spus Deliei că pe el nu-l interesează ceea ce oamenii zic și vor continua să lucreze pe plan profesional și să aibă succes.

”O să scoatem și o piesă împreună. I-am zis că o să scoatem o piesă după ce ne-am certat pe la TV și că oamenii vor reacționa, dar Nicolae Guță a spus că pe el nu-l interesează”, a mai spus Delia Rexha.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/siau-aruncat-vorbe-grele-in-direct-dar-acum-sau-impacat-nicolae-guta-a-facut-primul-pas-dupa-ani-de-zile-in-care-nau-vorbit-332353.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFelul în care își educă Amna copilul! Compromisul pe care nu este dispusă artista să îl facă niciodată
Articolul următorGheorghe Turda le-a declarat „război” cântăreților apăruți peste noapte. Artistul vrea să fie adoptată o lege ce îi poartă numele