Acasă Life Style Selly trage un semnal de alarmă, după ce au apărut videoclipuri în...

Selly trage un semnal de alarmă, după ce au apărut videoclipuri în care i-au fost folosite vocea și fața: „Să-ți ia banii…”. Vrea să ia și primele măsuri

133
0

Selly trage un semnal de alarmă, după ce a aflat că în mediul online circulă tot felul de videoclipuri în care oamenii sunt încurajați să își investească banii. Vloggerul spune că, deși totul pare real, nu el este cel care apare în acele imagini, ci totul a fost generat cu ajutorul inteligenței artificiale.Selly spune că, de curând, a aflat că în mediul online circulă videoclipuri în care i-au fost folosite atât vocea, cât și fața, pentru a-i încuraja pe oameni să își investească banii în anumite proiecte care, la prima vedere, nu par a fi înșelătoare.

RECLAMĂ

Selly trage un semnal de alarmă

Selly spune că videoclipurile respective au fost realizate cu ajutorul inteligenței artificiale, de aceea, și-a dorit să clarifice situația, spunând că nu el a apărut în acele videoclipuri. Vloggerul a declarat că, deși asemănătoarea este izbitoare, el a putut vreodată să pronunțe litera R, așa cum se aude în postările care au devenit virale în mediul online.„Au început să se facă cu mine tot felul de scammuri din astea în care promovez diferite investiții cu vocea și cu fața mea făcute cu AI, ceva de genul ăsta. Toți acești scammeri au o singură problemă, dragii mei prieteni. Vocea lor din Ai pronunță perfect litera R. Eu nu pot să pronunț litera R, așa că, vă dau un disclaimer foarte important. Dacă vreodată mă auziți pe mine pronunțând litera R, nu investiți, nu cumpărați, nu ascultați ce spun pentru că nu sunt eu”, a povestit Selly, într-un videoclip postat pe TikTok.

Vrea să ia și primele măsuri în acest sens

Mai în glumă, mai în serios, Selly a avut un mesaj și pentru mama lui, spunând să nu se lase păcălită nici măcar de eventuale apeluri. Vloggerul a precizat că vrea să ia și primele măsuri, dar probabil va mai dura până când toate videoclipurile în care i-au fost folosite vocea și fața vor dispărea din social media complet.„Eu nu o să pot niciodată să pronunț această literă blestemată, așa că, de fiecare dată când auziți, este clar că este un scammer care încearcă să vă ia banii. Mamă, dacă te sun vreodată și chiar dacă apare numărul meu acolo pe numărul tău și pronunț litera R, nu sunt eu, deci nu sunt eu. M-au clonat, nu sunt eu, mare atenție. O să raportez, o să văd și dacă se poate face ceva în instanță, dar până reușesc eu să dau jos mizeriile astea, nu puneți botul, nu sunt eu”, a mai spus vloggerul.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/selly-trage-un-semnal-de-alarma-dupa-ce-au-aparut-videoclipuri-in-care-iau-fost-folosite-vocea-si-fata-sati-ia-banii-vrea-sa-ia-si-primele-masuri-video-334889.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCNP-urile românilor vor fi modificate! Anunțul făcut de Ministerul de Interne
Articolul următorAdrian Mititelu, scos vinovat pentru retrogradare de un fost antrenor de la FCU Craiova: ”Trebuia să fie exclus!”