Home STIRI SPORTIVE Scandalul dintre Sorin Cârțu și Marcel Pușcaș poate ajunge la un alt...

Scandalul dintre Sorin Cârțu și Marcel Pușcaș poate ajunge la un alt nivel. „Atunci ce se va întâmpla? Vor exista lupte de stradă?”

58
0
loading...

Scandalul dintre Sorin Cârțu și Marcel Pușcaș, cei doi rivali din Bănie, poate ajunge la un alt nivel dacă cele două echipe din Craiova se vor duela pentru un loc în cupele europene.

loading...

Scandalul dintre Sorin Cârțu și Marcel Pușcaș poate ajunge la un alt nivel

Andrei Trifan, redactorul-șef al ProSport, a vorbit despre conflictul care a avut loc între Sorin Cârțu și Marcel Pușcaș în cadrul emisiunii ProSport LIVE. Cei doi au ajuns să se jignească în public, iar lucrurile ar putea degenera.

„Eu cred că e o luptă între Rotaru și Mititelu. Nu știu dacă față în față s-ar jigni. Sorin Cârțu este o legendă a Craiovei, poate să zică ce vrea domnul Pușcaș, dar va rămâne o legendă. Nu vreau să îi iau apărarea lui Pușcaș, dar domnul Cârțu a fost primul care a jignit. Aici s-a pornit un schimb de replici.

Este un mic circ, dar se poate ajunge la un baraj între FC U Craiova și Universitatea Craiova pentru cupele europene. Ce se va întâmpla atunci dacă acum sunt astfel de jigniri? Sunt convins că Rotaru și Mititelu vor da prime ca la o finală. Ce se va întâmpla? Vor exista lupte de stradă?”, a spus Andrei Trifan pentru ProSport LIVE.

„Eu cred că oltenii cerebrali nu își doresc un altfel de meci, dar ultrașii vor. Ei trăiesc din asta. Publicul cel mai mare este cel echilibrat, iar oamenii din Craiova au cam ales echipa lui Rotaru. Eu cred că publicul decide”, a spus Marius Avram pentru ProSport LIVE.

De ce au ales majoritatea componenților din „Craiova Maxima” să o susțină pe Universitatea Craiova

Andrei Trifan, redactorul-șef de la ProSport, a vorbit și despre jucătorii care au făcut parte din Craiova Maxima și care s-au dus către echipa lui Mihai Rotaru.

„Mulți se feresc să spună asta, dar o să o spun eu. Nu sunt mai atașați sentimental de echipa lui Rotaru, ci sunt și avantaje de ordin financiar. Pe unii asta îi determină să încline opțiunea către una dintre tabere. Aici mă refer și la domnul Irimescu, el e atașat mai mult decât sentimental de familia Mititelu.

Domnul Rotaru a fost mai abil, aici mă refer la evenimente, la niște lucruri care sunt făcute de an de an. E mai ușor să te duci către un om care îți asigură siguranță decât unul coleric”, a spus Andrei Trifan, redactorul-șef al ProSport.

sursa:https://www.prosport.ro/video/prosport-live/scandalul-dintre-sorin-cartu-si-marcel-puscas-poate-ajunge-la-un-alt-nivel-atunci-ce-se-va-intampla-vor-exista-lupte-de-strada-exclusiv-prosport-live-19650530

loading...