Acasă Monden Saveta Bogdan, la un pas să fie luată de poliție, în America!...

Saveta Bogdan, la un pas să fie luată de poliție, în America! Cântăreața a trecut prin momente de panică: ”A început să țipe, zici că i-am dat cu ceva-n cap”

296
0

Ca în fiecare an, cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan pleacă în America, acolo unde are și concerte, dar se bucură și de familie. Artista ne-a povestit o întâmplare în care a fost la un pas de a ajunge la poliție, după ce a cerut ajutorul unui om pe stradă. Ce s-a întâmplat și ce spune artista despre visul american.Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan e nerăbdătoare să-și vadă din nou fiica, asta după ce anul trecut a fost la ea în America. Artista urmează ca pe 15 iunie să plece din nou în America, acolo unde Cătălina, fata ei, locuiește alături de toată familia. Artista spune că imediat ce va ajunge în SUA va intra în grădină pentru a-i planta fiicei legume.

RECLAMĂ

”Mâine îmi iau bilet, iar pe data de 15 iunie plec în America. O să stau două luni, o să mă întorc pe 26 august în București. Mă duc și eu la fată, îi pun zarzavaturi. Când ajung acolo eu deja le pun, le pun cartofi, fasole, morcovi, tot, tot”, a spus Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan a fost la un pas de a fi luată de poliție, în America. Ce i s-a întâmplat

Cu toate că an de an merge în America și stă câteva luni acolo, Saveta Bogdan spune că nu se poate adapta în niciun fel și că nu-i place. Clima este una bună, însă oamenii sunt total diferiți față de români.

Artista spune că lumea e foarte ocupată și nimic nu ar ridica un deget pentru a-i ajuta pe ceilalți. Chiar ne-a povestit o întâmplare când a cerut ajutorul unei femei, după ce nu mai nimerea strada pe care locuia, iar aceasta a început să țipe și să spună că va chema poliția.

”Clima nu e așa de rea, dar nu mă adaptez eu, mie nu-mi place acolo în America deloc. Lumea e foarte rece, e foarte ocupă, lumea nu e așa amabilă ca la noi. Țin minte că acum ceva timp când m-am dus am greșit o stradă și nu mai țineam minte și am rugat o doamnă să mă ajute și a început să strige să vină poliția. Eu i-am zis că nu poliție, că am o problemă, am uitat strada, sunt din România. Când a auzit de România zici că i-am dat cu ceva în cap, mai rău m-a băgat la fund. A început să țipe. Mi-a fost teamă că cheamă poliția. Acolo nu poți să deranjezi oamenii așa, ei nu suportă. Unii sunt foarte calmi și nu vor să se streseze deloc, adică nu-i interesează, e treaba ta”, a mai spus cântăreața pentru Spynews.ro.

Fata ei îi spune să se mute definitiv, dar Saveta Bogdan exclude această variantă

Fiica ei, Cătălina, chiar îi spune încontinuu că ar fi mai bine să se mute lângă ea în America, căci are de toate acolo și poate să stea liniștită acum la bătrânețe, însă Saveta Bogdan exclude din start această variantă. Artista spune că în România o cunosc oamenii, aici e iubită, aici e oprită pe stradă pentru a face poze cu fanii, pe când în America nu are parte de această admirație.

”Cătălina mă cheamă încontinuu. Zice că hai nu mai sta în frigul ăla acolo. Eu nu vreau. Aici e țara unde mă cunosc oamenii, unde e publicul meu drag, unde mă opresc oamenii să facem poze. În America îmi zice cineva de poze? Mă duc la piață, lumea strigă după mine. Am observat că și tinerii vin la mine să facem poză, sunt foarte iubită, nu am ce să caut în America”, a mai zis ea.

Totodată, cântăreața știe că nici în SUA nu i-ar fi deloc rău, căci în casa fiicei sale are camera ei, are lucrurile pe care ea și le-a dorit, însă nu e obișnuită să stea acolo mai mult de 2-3 luni pe an.

”Nici în America nu e rău, am camera mea, am unde sta, dar eu sunt obișnuită în țara mea. Aerul e destul de bun și acolo, dar când vin tornado zici că te ia cu totul. Anul trecut luase foc în Canada și a venit tot mirosul până la noi, simțeam că mă sufoc dacă stăteam mult afară. Sunt și probleme, dar ne rugăm lui Dumnezeu să fie bine”, a mai zis ea.

SURSA: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/saveta-bogdan-la-un-pas-sa-fie-luata-de-politie-in-america-cantareata-a-trecut-prin-momente-de-panica-a-inceput-sa-tipe-zici-ca-iam-dat-cu-cevan-cap-332198.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCe face Marius Lăcătuș la primele ore ale dimineții. Cum își începe ziua fostul fotbalist
Articolul următorO vedetă de la noi se teme că va ajunge la închisoare! Bruneta e amenințată și hărțuită în fiecare zi. Problemele grave cu care se confruntă