Acasă Life Style Salariu de vis! Pentru acest post au candidat 1000 de români

Salariu de vis! Pentru acest post au candidat 1000 de români

371
0

Interesul românilor pentru un alt job este în continuă creștere. Iar angajații din domeniile financiar, inginerie și sănătate sunt cei mai dornici să-și schimbe jobul în luna octombrie. Un anunț de angajare a ieșit în evidență în această perioadă, peste 1.000 de oameni „luptându-se” pentru el.  

RECLAMĂ
 Oferă un salariu de peste 6.000 euro brut

În luna octombrie a acestui an, interesul candidaților de a-și schimba jobul s-a menținut la același nivel cu luna anterioara, în timp ce volumul total de aplicări pentru un alt job a crescut doar cu 6% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Salariul minim. Sindicatele propun alte cifre. Mai mari

Cel mai dorit job: director de fabrică, cu salariu de peste 6.000 euro

Cel mai râvnit job în luna octombrie, cu aproape 1.000 de aplicanți, a fost cel de director de fabrică pentru o companie românească din vestul țării, care oferea un salariu de peste 6.000 euro brut.Topul companiilor cu cele mai multe aplicări este condus în luna octombrie de către Enel (3.577 aplicanți), Coca Cola HBC (2.295 aplicanți) și Deichmann (2.207 aplicanși). Următoarele poziții din top sunt ocupate de Raiffeisen Bank (2.181 aplicanți), Continental Automotive Group (2.046 aplicanți), Oracle (1.838 aplicanți), Kaufland (1.710 aplicanți), Banca Transilvania (1.621 aplicanți), First Bank (1.472 aplicanți) și Adidas Romania (1.456 aplicanți), potrivit unui sondaj realizat de BestJobs.

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din România, cu o experiență de peste 18 ani în domeniu. Platforma are un număr de peste 2,5 milioane de profesioniști conectați la piața muncii și peste 25.000 de joburi active în orice moment, atât în țară, cât și în străinătate.

Sursa: dcbusiness

RECLAMĂ
Articolul precedentParadox. Telefoanele mobile devin tot mai puțin … mobile
Articolul următorTânără din Cluj, moartă după ce a zburat cu maşina pe carosabilul umed şi s-a înfipt într-o autoutilitară