Acasă Monden Salam si-a asigurat prada cu sabii, topoare si amenintari mafiote! A trimis...

Salam si-a asigurat prada cu sabii, topoare si amenintari mafiote! A trimis o „brigada” sa il reduca la tacere pe sotul amantei!

1478
0

Sabii, topoare, amenintari in stilul clanurilor de mafioti, toate pentru ca Salam sa isi satisfaca pofta inimii. Legea junglei s-a aplicat ca la carte in Corabia, unde manelistul i-a asigurat Marianei statutul de amanta a sa folosind forta bruta.

RECLAMĂ

Asa cum cancan.ro va prezenta in articolul de ieri, povestea de dragoste intre Florin Salam si Mariana a inceput in vara anului trecut, cand, invitat sa cante la o nunta unde bruneta si sotul ei erau nasi , a ajuns ca in zori sa o rapeasca de langa barbatul ei.

Florin Salam a dansat-o pe nasa pana in zorii zilei

Surse apropiate lui Alex Belgianu, fostul sot al Marianei, spun ca tupeul manelistului a atins cote maxime la nunta cu pricina, atunci cand, in toiul petrecerii, acesta a urcat cu bruneta intr-un birou al localului si a sarutat-o cu foc.

Cu toate ca Alex Belgianu l-a cinstit cum se cuvine pe Salam, manelistul tot a plecat acasa cu sotia lui

Toata scena a fost vazuta de angajatii restaurantului Belgianu II (al carui patron este chiar fostul sot al Marianei), care au raportat imediat cele vazute sefului lor.

Fostul sot al Marianei s-a retras in Belgia dupa incidentul de la nunta, departe de orice scandal

Dupa ce s-a iubit pe ascuns cu cea pe care si-a facut-o amanata, chiar in biroul fostului ei sot, Salam a vrut ca situatia sa fie clarificata si ca Mariana sa ii ramana mereu alaturi.

Mariana si-a petrecut sarbatorile alaturi de manelist si nu a ratat ocazia sa se pozeze cu un pahar de sampanie in mana

Mariana si-a petrecut sarbatorile alaturi de manelist si nu a ratat ocazia sa se pozeze cu un pahar de sampanie in mana

Aceleasi surse anterior mentionate spun ca a doua zi, in zori, imediat dupa ce s-a constatat „rapirea din Corabia”, in fata casei Belgianului si-ar fi facut aparitia o brigada formata din mai multe „gorile” inarmate cu sabii si cu topoare.

Acestia ar fi fost trimisi chiar de Salam ca sa se asigure ca sotul Marianei nu va incerca in niciun chip sa isi recupereze sotia si va sta cuminte in banca lui.

Amanta lui Florin Salam iubeste sa pozeze provocator

Amanta lui Florin Salam iubeste sa pozeze provocator

Se pare ca interventia „comandoului” trimis de „capitanul” Salam a fost una de succes, pentru ca, la scurt timp dupa incident, Belgianu a parasit tara impreuna cu copilul de 6 ani pe care il are cu Mariana. sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentBayern Munchen, model pentru olteni
Articolul următorS-a votat! Primaria cumpara terenul de la Balta