Acasă Monden S-a rupt lanțul de iubire între dansatoarea lui Salam și manelist! Vezi...

S-a rupt lanțul de iubire între dansatoarea lui Salam și manelist! Vezi ce i-a făcut să nu își mai vorbească

2413
0

Relația dintre Florin Salam și Daniela Stan, dansatoarea care, până de curând, era nelipsită de la petrecerile la care cânta manelistul este istorie. Motivul? Pauza vocală a cântărețului, dar și supărările reciproce apărute după ce Salam și-a găsit adevărata dragoste în brațele Roxanei Dobre, bruneta nevăzând cu ochi buni apropierea celor doi artiști.

RECLAMĂ

Pe lângă interdicția de a se vedea cu o mare parte dintre amicii săi mai vechi, Florin Salam a fost pus să jure că nu va mai discuta deloc nici cu femei dintre trecutul lui. Iar Roxana a avut în minte două dintre femeile care au fost, mai mult sau mai puțin, legate de manelist. În primul rând, Daniela Stan, celebră pentru că apărea la fiecare show pe care îl făcea Salam, fie în țară, fie în străinătate a fost vizată de interdicția pusă de Roxana Dobre după ce bruneta ar fi auzit că între manelist și dansatoare ar fi avut loc și episoade care nu au legătură cu viața lor profesională.

Și, ca dovadă că Daniela nu mai este în ”inima” celebrului cântăreț este că în cel mai nou videoclip al lui Salam, lansat acum câteva zile, dansatoare nu apare, deși, conform surselor noastre, fusese contactată, acum ceva vreme, pentru a merge la filmări. Mai mult decât atât, pentru că Salam nu mai cânta, iar contractele pentru jumătatea lunii noiembrie – adică momentul în care manelistul și-a anunțat revenirea printr-un concert în Germania – au întârzia să apară, Daniela s-a ”reprofilat” și acum dansează în show-urile cântărelului Copilu` de Aur.

A doua persoană care a ”primit” interzis la Florin Salam este chiar Raluca Macovei, bruneta care, de altfel, a avut, anul trecut, o relație plină de pasiune cu manelistul. Cu toate acestea, spre deosebire de Daniela Stan care a preferat să păstreze tăcerea cu privire la relația ei cu Salam, Raluca a reacționat sec, spunându-ne că nu are de ce să sufere din acest motiv. ”Este un capitol închis din viața mea, nu mă interesează personajele și nu am de ce să mă amestec în viața lor sau să se amestece ei într-a mea”, ne-a spus Raluca.

sursa: spynews.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentSânmărtean a schimbat jocul cu Finlanda în repriza a doua: a pasat decisiv la golurile lui Stancu şi a provocat o eliminare
Articolul următorÎn prima noapte de după divorț, Lora n-a dormit acasă! „Am fost luată pe sus, în timp ce dormeam şi…”