Home STIRI SPORTIVE S-a întors de la arabi ca să-şi împace iubita!

S-a întors de la arabi ca să-şi împace iubita!

1191
0
loading...

Alexandru, fiul lui Victor Piţurcă, a moştenit de la tatăl său pasiunea pentru fotbal, poker, dar şi… pentru femei frumoase!

loading...
loading...

În anul 2013, lumea mondenă a Capitalei era zguduită de scandalul provocat de Alex Piţurcă. Fiul fostului selecţioner al României era acuzat că a furat logodnica unui prieten. Doi ani mai târziu, Piţi Jr. şi Monica Orlanda şi-au spus adio. Cu toate că lui Alexandru îi fug ochii după femei frumoase mai ceva ca atunci când vânează mingea pe teren, nici Monica nu s-a lăsat cu una cu două! Vorba aceea, doar s-a “înhămat” la o relaţie cu fiul celui care a stat 16 ani cu două femei în paralel! Deşi Alexandru tot declara prietenilor că nu se vede însurat, ba chiar a tot fost prins cu alte “aventuri” pasagere, se pare că tot la marea lui iubire s-a întors.

Nu ştim cum a reuşit Monica să-l facă să se întoarcă, dar un lucru pare cert: lui Alexandru i-a fost pusă serios inima pe jar, atât de mult încât nici o graniţă nu e suficientă încât să-l ţină departe de iubită. Nu în urmă cu multă vreme vă anunţam că relaţia dintre Piţurcă Jr. şi Monica Orlanda scârţâie şi chiar s-ar fi încheiat, din cauza faptului că Alex şi-a urmat tatăl în Arabia Saudită, unde face parte din staff-ul acestuia, la formaţia Al Ittihad.  Cum Alex şi Monica nu sunt căsătoriţi, i-a fost imposibil s-o ia şi pe aceasta cu el, deoarece regimul foarte dur din Arabia Saudită interzice drastic relaţiile în afara căsătoriei, acestea putând fi pedepsite chiar cu moartea.

Piţi Jr. face ce face şi tot la Monica Orlanda se întoarce!
Piţi Jr. face ce face şi tot la Monica Orlanda se întoarce!

Cu toate acestea, CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a filmat pe cei doi porumbei ce păreau mai îndrăgostiţi ca niciodată, într-un club. Atmosfera părea mai încinsă decât canicula din toiul verii, mai ales că fiul lui Victor Piţurcă nu îşi lua mâinile de pe iubita sa. Cel mai probabil, acesta a venit într-un suflet pentru a o împăca pe Monica Orlanda, asigurând-o că nici distanţa, nici tot nisipul din deşertul arabilor, nu le poate “îngropa” iubirea. De altfel, Alexandru Piţurcă şi-a pus şi pe facebook o fotografie alături de Monica, semn probabil că domnişoarele dornice de o aventură trebuie să stea departe, inima sa fiind tot la cea alături de care a fost alături la bine şi la greu din 2013.sursa: cancan.ro

loading...
loading...