Acasă Monden Revoltator! Huidu apare din nou pe sticla la “Cronica carcotasilor”, desi declarase...

Revoltator! Huidu apare din nou pe sticla la “Cronica carcotasilor”, desi declarase ca iese din viata publica dupa accidentul in care a provocat moartea a trei persoane! Imagini elocvente!

835
0
Serban Huidu, fostul prezentator al “Cronici carcotasilor”, a aparut si aseara, dar si acum trei saptamani, in cadrul emisiunii care l-a consacrat, in ciuda faptului ca anuntase ca se retrage din viata publica.
Dupa ce a provocat un grav accident rutier, pe 16 octombrie 2011, la Timisul de Sus, tragedie in care si-au pierdut viata 3 persoane, Serban Huidu a declarat pe 24 octombrie 2011 ca se retrage din viata publica, de la pupitrul emisiunii care l-a facut celebru. Si totusi, la un an si jumatate distanta, Huidu – condamnat de instanta la patru ani cu suspendare – a uitat angajamentul facut si apare din nou pe sticla, tot in cadrul “Cronicii”. Elocvente sunt imaginile alaturate, in care Serban apare, in cadrul emisunii din 6 martie 2013, in momentul in care este intrebat de Mihai Gainusa: “Serbane, ce-a mancat Alexa la Madrid?”, referitor la ce a facut o reporterita a emisiunii in capitala Spaniei. Apoi, camera s-a mutat pe Serban, pentru cateva secunde, care a inceput sa rada, fara sa zica nimic. Scena s-a repetat si in emisiunea de aseara, cand – dupa ce prezentatorii Catalin Dezbracatu si Mihai Gainusa au spus ca Ema Zeicescu si Cosmin Stan sunt doi prieteni de-ai lor – Huidu a aparut din nou pe sticla, tot pentru cateva secunde, aratand zambind trei degete de la o mana, in ideea ca si el ii apreciaza pe cei doi realizatori de la Realitatea TV!Serban in prim plan, iar in fundal Dezbracatu, cel care l-a inlocuit in postura de prezentator. sursa: wowbiz.ro

RECLAMĂ
RECLAMĂ
Articolul precedentOlguţa: ” Funcţionarii Primăriei sunt de poză”
Articolul următorÎncă o ALERTĂ alimentară. Suspiciune de aflatoxină la porumb. 8.000 de tone au fost confiscate