Acasă Life Style Revedere incendiară la ”Insula Iubirii”! Au făcut sex la televizor și acum...

Revedere incendiară la ”Insula Iubirii”! Au făcut sex la televizor și acum dau ochii din nou

9239
0

În primul sezon, reality-show-ul de la Antena 1 a fost presărat cu scene incendiare de sex. Ispita Tomiță Giurgea a reușit să o seducă pe Deea, concurenta intrată în competiție pentru a-și testa iubirea pentru partenerul ei. Acum, cei doi vor avea aceeași misiune.

RECLAMĂ

1

După ce s-a iubit cu Tomi anul trecut, Deea a revenit pe insulă ca ispită. Pentru un plus de savoare, producătorii au decis să-l îmbarce în echipă și pe bărbatul care a făcut-o în primul sezon să cedeze tentațiilor. Astfel, în cel de-al șaptelea episod, după plecare a două dintre ispitele masculine, Tomiță va reveni în show.

El este una dintre ispitele care a făcut furori în primul sezon al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii”. Pe insulă se va reîntâlni și cu Deea, cea care și-a dat seama datorită lui că relația pe care o avea la momentul respectiv nu-i mai aducea bucuria de care avea nevoie.

????????????????????????????????????

„Reîntâlnirea cu Deea a fost o foarte frumoasa și ne-a răscolit o serie de amintiri”, mărturisește Tomiță, încântat de revenirea pe insulă pe care a numit-o ca o întoarcere acasă. Întrebat de ce a acceptat să revină în emisiune, Tomiță spune că îi era dor de atmosfera din Thailanda, dar și pentru a-și testa încă o dată calitățile de cuceritor. De data aceasta va miza nu numai pe senzualitatea și abilitatea de a cuceri, ci și pe experiența acumulată în primul sezon. sursa: libertatea.ro

deea

RECLAMĂ
Articolul precedentNews Cum si-au batut joc calatorii de o fata care a adormit in tramvaiul 41.
Articolul următorRita Ora, trădată de fusta prea scurtă