Acasă Uncategorized Restaurantul care a gătit pentru Enrique şi artiştii Intencity: Vatra Romană® ,...

Restaurantul care a gătit pentru Enrique şi artiştii Intencity: Vatra Romană® , între tradiţional şi savorile din întreaga lume

515
0

După 18 ani de tradiţie la Răcari, unde a început povestea Vatra Romană®, cu un restaurant cu specific tradiţional având ca sursă de inspiraţie castrul roman din apropiere, povestea merge mai departe.

RECLAMĂ

Anul trecut, un nou restaurant Vatra Romană® a fost deschis în Craiova, într-o maiestuoasă casă boierească. Noua locaţie a venit şi cu un nou concept. Este un restaurant amenajat în noile tendinţe, în ton cu atmosfera aristocrată a clădirii, cu bucătărie preponderent internaţională. Un meniu “modern-concept”, care îmbină tradiţionalul cu preparate moderne.

Restaurantul care a gătit pentru Enrique Iglesias şi artiştii de la Intencity

Suntem foarte mândri de munca noastră şi de faptul că toţi artiştii au fost mulţumiţi de preparatele pe care le-am servit. Ne-am autodepăşit. Am avut emoţii, mai ales că totul s-a gătit având la bază preferinţele fiecăruia în parte. Am fost contactaţi direct de către firma Evoproduction, care s-a ocupat exclusiv de artişti şi a fost o onoare pentru noi. În privinţa opţiunilor artiştilor, am avut solicitări de wrap-uri, pizza, creveţi, majoritatea au dorit platouri cu fructe proaspete tăiate”, au transmis managerii Vatra Romană®.

Vatra Romană® s-a dovedit a fi la înălţime nu doar în privinţa bunătăţilor atât de iubite de orice român, dar şi în aventura “modern-concept”.
“La Răcari avem îndrăgitele preparate ţărăneşti, începând de la purceluşul crescut în curte până la jumări, afumături, cârnaţi tradiţionali, fasolea în pită şi alte bunătăţi ce poartă savoarea plaiului nostru.

La Craiova, am păstrat doar câteva preparate tradiţionale. Avem un bucătar chef grec, care a gândit un meniu plin de savoare, ce include mâncăruri apreciate la nivel internaţion

În timp ce la Răcari sunt deja binecunoscute serile de folclor live, la Craiova serile tematice sunt orientate către varietăţile culinare. “Organizăm, de exemplu, seara cu plită, când cheful iese şi prepară totul în faţa clienţilor. Acum, dacă tot am devenit experţi în sashimi şi sushi, dovadă fiind că Enrique ne-a lăsat farfuriile goale, ne gândim să facem şi o seară asiatică”, au mai declarat aceştia.

Vatra Romană® va deschide un restaurant şi în mall Promenada

Încurajaţi de succesul celor două locaţii, managerii au decis să înceapă încă un capitol. Astfel, din octombrie, odată cu deschiderea noului mall Promenada, craiovenii vor găsi aici şi preparatele tradiţionale marca Vatra Romană®.
“Vom avea acolo cel mai mare restaurant, ca suprafaţă, şi singurul cu specific tradiţional din Promenada. De asemenea, deschidem și un fast-food marca Vatra Romană®, în incinta noului mall”, au precizat managerii.

Sursa gds.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentDoi poliţişti, condamnaţi cu suspendare după ce au snopit în bătaie un craiovean
Articolul următorFluier final la nebunia dintre Dinamo și Universitatea Craiova! Mitriță a făcut spectacol la revenire