Acasă Uncategorized Fluier final la nebunia dintre Dinamo și Universitatea Craiova! Mitriță a făcut...

Fluier final la nebunia dintre Dinamo și Universitatea Craiova! Mitriță a făcut spectacol la revenire

370
0

Dinamo – Universitatea Craiova 0-2, în prima etapă din Superliga | Două penalty-uri în cinci minute și eșec pentru „câini” la revenirea în prima ligă!

RECLAMĂ

Meciul dintre Dinamo și Universitatea Craiova s-a disputat luni seară, pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală, în cadrul primei etape a noului sezon din Superliga.

Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 54, de către Andrei Ivan, dintr-un penalty comis în urma faultului făcut de către portarul Golubovic asupra atacantului Mitriță.

Dinamo a avut șansa de a restabili egalitatea, după doar cinci minute, când Alexandru Crețu l-a faultat pe Quentin Bena în careu, iar arbitrul a dictat penalty. Ahmed Bani a fost cel care și-a asumat responsabilitatea, însă portarul Laurențiu Popescu a apărat.

Jovan Markovic a fost cel care a închis tabela în prelungiri, în minutul 90+6, după pasa lui Alex Mitriță, revenit în această vară la Universitatea Craiova.

Astfel, partida s-a încheiat cu victoria oltenilor, scor 2-0.

in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul National Arcul de Triumf din Bucuresti, luni 17 iulie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

RECLAMĂ
Articolul precedentRestaurantul care a gătit pentru Enrique şi artiştii Intencity: Vatra Romană® , între tradiţional şi savorile din întreaga lume
Articolul următorBătăi de cap pentru Neagoe: Koljic s-a accidentat la pauză și i-a încurcat toate planurile