Home Life Style Regina de la Madrid s-a făcut stăpână peste clanurile din întreaga ţară!...

Regina de la Madrid s-a făcut stăpână peste clanurile din întreaga ţară! Ea este prima femeie lider al lumii interlope din România!

928
0
loading...

O tânără din Galaţi a devenit, după o ascensiune spectaculoasă, prima femeie lider interlop din istoria României. Şi nu orice fel de lider, ci unul care s-a impus la nivel internaţional, uneori cu arma în mână, pe străzile pline de pericole din cartierele rău famate ale Madridului. De curând, ea s-a întors la Bucureşti, unde a făcut alianţe cu cei mai cunoscuţi lideri interlopi.

loading...
loading...

Este vorba despre văduva temutului Dorel Hanea, un lider interlop originar din Sibiu, care, ani la rând, a semănat teroare pe teritoriul Spaniei. Hanea a devenit cunoscut la nivelul întregii ţări abia anul trecut, după ce a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Mexic. Surse din anturajul acestuia au dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN.ro, că, deşi bărbatul ei a murit, fosta soţie a lui Hanea s-a impus ca lider incontestabil în lumea interlopă românească din Spania şi este cunoscută şi sub titulatura de “Regină a Madridului”.

Sursele citate au povestit că Alina Stoica a avut o copilărie agitată şi a cunoscut încă de mică viaţa de stradă, unde supravieţuiesc numai cei care ştiu să-şi păstreze sângele rece. Femeia avea însă să cunoască succesul deplin abia după ce a plecat în Spania. Acolo l-a întâlnit pe Dorel Hanea, care s-a îndrăgostit imediat de ea. După ce acesta ar fi curtat-o, cu insistenţă, o lungă perioadă, Alina ar fi cedat, iar cei doi au devenit un fel Bonnie şi Clyde moderni. Despre Alina se spune că, în afară de bărbatul său, nu avea nicio altă slăbiciune şi nu se dădea în lături de la nimic. De altfel, aceasta are pe rol, în Spania, mai multe procese pentru sechestrare şi ameninţare cu armă albă. Temută şi de cei mai răi infractori, Alina Stoica ajunsese, la moment dat, să controleze, pe teritoriul Spaniei, peste 400 de oameni.

După moartea lui Hanea, aceasta ar fi renunţat, însă la aceştia şi, după aproximativ un an, timp în care a ţinut doiliu, s-a apucat să-şi pună pe picioare o echipă complet nouă, deoarece nu ar mai avea încredere în foştii oameni ai bărbatului ei. Drept urmare, ca un adevărat şef mafiot, aceasta a fost, recent, la Bucureşti, unde a avut discuţii cu mai mulţi lideri, între care şi temutul bătăuş Mircea Ursu. Sursele citate au mai dezvăluit, pentru Cancan.ro, că Alina Stoica este atât de cunoscută în mediile infracţionale spaniole, încât, într-o perioadă în care aceasta a fost arestată, mai mulţi gardieni ar mers la ea şi i-ar fi cerut autografe, după ce au recunoscut-o de la televizor, unde a apărut la buletinele de ştiri!

“Regina de la Madrid” s-a întâlnit la Bucuresti si cu temutul luptãtor Mircea Ursu
sursa: cancan.ro

loading...
loading...