Acasă Stiri Recompensă de 100 de oi pentru găsirea lui Petronel, băiatul de 16...

Recompensă de 100 de oi pentru găsirea lui Petronel, băiatul de 16 ani dispărut în Timiş

7974
0

Tatăl lui Nicolae Petronel Trocan, băiatul de 16 ani dispărut din satul Honorici, judeţul Timiş, a anunţat că oferă o recompensă de 100 de oi persoanei care va oferi informaţii ce vor duce la găsirea fiului său.

RECLAMĂ

Petronel a dispărut de acasă, din satul Honorici (comuna Victor Vlad Delamarina) din județul Timiș, pe 14 august 2019.

Băiatul de 16 ani ar fi plecat din casă, noaptea, în jurul orei 04.00.

Povestea băiatului dispărut este un mister pentru toată lumea şi cu atât mai ciudată cu cât, înainte cu o săptămână ca acesta să dispară fără urmă, acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu mama sa.

Pe 7 august 2019, mama lui Petronel s-ar fi certat cu soţul ei şi a plecat de acasă.

Între timp, femeia s-a întors, însă băiatul de 16 ani este în continuare dispărut.

„Vă rog să spuneți că oferim recompensă oricui ne poate ajuta. Dau 100 de oi sau contravaloarea a 100 de oi, doar să-l găsesc pe băiat. Cei care știu ceva să meargă la poliție și să spună și eu le dau recompensa dacă îl găsim”, a declarat tatăl lui Petronel pentru lugojeanul.ro.

Petronel are o înălţime 1.50-1.60 m, 50-55 kg, păr şaten, ochii căprui, ten alb. La data dispariţiei, minorul purta un tricou negru şi pantaloni de trening gri.

Toţi cei care au informaţii despre băiatul dispărut din Honorici, Timiş, sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentO mămică româncă din Italia s-a făcut scut pentru copil, încasând zeci de lovituri, în timp ce soţul ei îi bătea pe amândoi cu bastonul
Articolul următorVIDEO | Momentul în care un poliţist este spulberat de un şofer beat, în Vadu Izei