Acasă Stiri O mămică româncă din Italia s-a făcut scut pentru copil, încasând zeci...

O mămică româncă din Italia s-a făcut scut pentru copil, încasând zeci de lovituri, în timp ce soţul ei îi bătea pe amândoi cu bastonul

1465
0

O mamă româncă din Italia s-a făcut scut pentru micuţul ei, încercând să-l protejeze cu propriul corp, încasând din plin toată furia soţului său, tot român.

RECLAMĂ

Zeci de lovituri puternice de baston a îndurat femeia, care a fost găsită de carabinieri încleştată în jurul copilului, strângându-l puternic, din toate părţile.

O mămică româncă din Italia s-a făcut scut pentru copil, încasând zeci de lovituri, în timp ce soţul ei îi bătea pe amândoi cu bastonul

Carabinierii postului din Forio, împreună cu echipa din Ischia, au intervenit şi arestat un tânăr român care îşi bătea soţia şi copilul cu un baston.

Datorită unui apel telefonic făcut la 112, carabinierii au spart uşa şi l-au găsit în casă pe bătăuş, în flagrant, ce în timp ce-și bătea soția și fiul său de 11 ani cu un baston. Femeia încerca din toate puterile să-şi protejeze copilul, făcându-se scut între soţul său şi copil, informează napolitoday.it.

Imobilizat şi arestat, bătăuşul a fost dus în arest. Femeia a spus poliției că violența a avut loc din cauza geloziei. Ea a fost încredințată medicilor spitalului, împreună cu fiul ei.

Sursa: observator

RECLAMĂ
Articolul precedentPoliţist cu picioarele rupte, după ce a fost spulberat în trafic de un șofer băut
Articolul următorRecompensă de 100 de oi pentru găsirea lui Petronel, băiatul de 16 ani dispărut în Timiş