Acasă Uncategorized Razbunarea MANELISTILOR! Organizatorul Miss Piranda, criza de nervi in direct: „Denisa e...

Razbunarea MANELISTILOR! Organizatorul Miss Piranda, criza de nervi in direct: „Denisa e domnisoara… dar anal si oral nu e”

1140
0

Scandalul dintre impresarul Denisei, Liviu Dovleac şi membrii formaţiei lui Florin Salam capătă proporţii nebănuite.

RECLAMĂ

În timp ce Denisa susţine că este virgină, iar verişorul ei se arată oricând dispus să meargă oricând cu ea la doctor, pentru a demonstra acest lucru, impresarul lui Florin Salam, Ion Petrişor, susţine altceva.

Trăieşte cu verişorul ei. O fi virgină, dar face sex anal şi oral. Are cancer şi a infectat-o şi pe Denisa. Nu mai e domnişoară. Am dat peste ea şi peste Liviu, erau în pielea goală”, a declarat Ion Petrişor.

Afirmaţiile lui sunt susţinute şi de Sile, cel care l-a bătut pe impresarul Denisei în Aeroportul Internaţional Henri Coanda.

„Aşa este. Trăieşte cu verisorul ei. Se leagă de orice pentru a o propulsa şi pentru a ajunge mare. E un escroc”, a spus el furios.

Denisa infirmă ferm cele spuse şi mărturiseşte că încă este virgină. „Nu trăiesc cu verişorul meu şi nu e o ruşine că un om a avut cancer. Pot oricând să demontrez acest lucru. Când aud asta mi se face pielea găină. Sunt aberaţii”, a declarat şi Denisa.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentImpresarul Denisei care a fost mutilat in Aeroport, fata in fata cu gorila lui Salam:”I-am dat un pumn in fata, dar nu cu directie
Articolul următorJurnalist celebru din presa românească, dat afară pentru suspiciuni de plagiat