Acasă Uncategorized Impresarul Denisei care a fost mutilat in Aeroport, fata in fata cu...

Impresarul Denisei care a fost mutilat in Aeroport, fata in fata cu gorila lui Salam:”I-am dat un pumn in fata, dar nu cu directie

1031
0

Sile, bărbatul care l-a bătut pe impresarul Denisei, Liviu Dovleac, susţine că răfuiala dintre el şi acesta este mult mai veche şi a pornit de la faptul că Denisa are o relaţie cu verişorul ei.

RECLAMĂ

Invitat în această seară la CANCAN TV, emisiune difuzată de luni până joi la Acasă TV de la ora 22:00, bărbatul a povestit şi varianta lui în scandalul iscat în Aeroportul International Henri Coandă.

„E un nimfoman, vrea să o ridice pe această domnişoară şi încearcă prin orice metode să se lege de un solist cu nume mare. I-am dat un pumn în zona feţei, nu a fost cu direcţie, a fost datorită aroganţei cu care m-a tratat. Nu sunt atât de prost să dau el in aeroport degeaba. Pentru că are cancer şi face citostatice m-am dus la medic şi am spus că m-am rănit în gura lui. Tot ce am avut a fost cu el. Am asteptat să vină politia, ea a fost un borfas, rămane un borfas„, a declarat Sile.

Omul susţine că Liviu a fost cel care a început tot acest scandal.

„Nici mama lui nu îl cunoaşte, e un arogant. Florin Salam nu a avut nicio legătură cu noi doi, doar eu cu Liviu”, a mai spus Sile, membru al formaţiei lui Florin Salam.

Mai mult, acuzaţiile au continuat şi în ceea ce o priveşte pe Denisa, Sile afirmând că aceasta trăieşte de ani buni cu verişorul ei, care, pe lângă faptul că îi este rudă de gradul 1, mai este şi însurat. „Îmi pare rău de soţia lui. Normal că e o relaţie mai mult decât profesională între ei. Sunt neamuri”, a mai spus bărbatul.
Liviu şi Denisa au respins ferm aceste acuzaţii şi s-au arătat dispuşi să demonstreze oricând că solista e virgină.

„Când aud asta mi se face pielea găină. Sunt aberaţii. Noi am cresut în aceeşi casă. E inadmisibil să acuzi o fată că are o relaţie sexuală cu vărul ei primar”, a declarat cântăreaţa revoltată.

„Eu merg cu ea la doctor să facă control să se vadă că e domnişoară”, a spus şi verişorul ei, Liviu.

sursa: cancan.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentVincenzo, soţul Antoniei, confirmă despărţirea de cântăreaţă: „Da, este adevărat”
Articolul următorRazbunarea MANELISTILOR! Organizatorul Miss Piranda, criza de nervi in direct: „Denisa e domnisoara… dar anal si oral nu e”