Acasă STIRI SPORTIVE Războiul dintre Mititelu şi FRF continuă: „Vali Alexandru şi Ciubotă l-au înjurat...

Războiul dintre Mititelu şi FRF continuă: „Vali Alexandru şi Ciubotă l-au înjurat pe avocat”

512
0

UPDATE 16:40 Adrian Mititelu a făcut unele completări după informaţia anunţată astăzi de GSP.RO, conform căreia avocatul Mircea Moise nu a fost lăsat să depună mai multe acte. Mititelu a declarat la Radio GSP că avocatul a fost înjurat de Vali Alexandru şi de Cătălin Ciubotă: „L-au înjurat, s-au comportat foarte urît şi au folosit un limbaj de mahala. Încearcă să ne intimideze, dar vom rezista

RECLAMĂ

UPDATE 14:07 Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a reacţionat la declaraţiile avocatului lui Adrian Mititelu, Marius Moise: „Nu am nici o legătură cu aşa ceva. Eu nu mă ocup de secretariat, nu e treaba mea!”

Universitatea Craiova vrea să se înscrie în această ediţie din liga a doua. Pentru aceasta, avocatul oltenilor a mers la FRF în această dimineaţă pentru a depune mai multe acte.

Aici însă, probleme pentru avocatul Mircea Moise. Nu i s-a permis să depună acte fără aprobarea directorului departamentului juridic al FRF, Adrian Stîngaciu. Avocatul Universităţii a trebuit să aştepte aproape două ore pentru a depune cîteva acte standard.

Mircea Moise a reacţionat pentru GSP.RO: „După o oră şi jumătate, aproape două ore, am putut să depun mai multe acte. E dispoziţia preşedintelui Mircea Sandu, Craiova nu poate depune acte fără aprobarea prealabilă din partea lui Stîngaciu. Este inadmisibil aşa ceva”.

Craiova ar urma să aibă două echipe în sezonul următor din Liga a 2-a, Universitatea Craiova, condusă de Mititelu, şi CS U Craiova, echipa Primăriei. sursa: gsp.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMama si bunica lui Serban Huidu, umilite in ultimul hal! Au fost retinute de bodyguarzii unui supermarket! Erau suspectate ca au furat doua deodorante! Vezi cand s-a intamplat asta!
Articolul următorNouă persoane arestate în cazul de evaziune fiscală în care este implicat Ninel Potârcă