Acasă Monden Război total între Bahmu şi iubita lui Silviu Prigoană. Roşcata vrea s-o...

Război total între Bahmu şi iubita lui Silviu Prigoană. Roşcata vrea s-o dea în judecată pe vedetă pentru declaraţii defăimătoare

754
0

A stat în umbră timp de o lună de zile, dar acum este hotărâtă să iasă la atac. Iubita lui Silviu Prigoană s-a enervat după ce Adriana Bahmuţeanu a declarat că afaceristul ar fi avut o relaţie extraconjugală cu ea. Ramona Cadar vrea s-o dea în judecată pe vedetă pentru declaraţii defăimătoare.

RECLAMĂ

Deşi nu se cunosc personal, spiritele se încing între Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi Ramona Cadar (34 de ani), iubita lui Silviu Prigoană (50 de ani), de profesie medic şi asistent universitar. În ziarul Click! de ieri, Bahmu a declarat că fostul ei soţ, Silviu Prigoană, se ştia cu doctoriţa din perioada căsnicei lor şi ar fi înşelat-o cu ea.

„Silviu Prigoană avea o relaţie cu această femeie de când eram căsătoriţi.Vorbea des la telefon cu o femeie căreia îi aspunea doamna doctor. Acum înţeleg de care doamnă doctor era vorba”, a declarat Bahmu, ieri, în Click! Afirmaţia Adrianei a scos-o din sărite pe roşcată, care ar intenţiona să-i ceară vedetei socoteală în instanţă pentru declaraţii defăimătoare.

„O va în judecată pe Adriana pentru declaraţii defăimătoare, deoarece a afirmat că în calitate de medic ar fi fost încurcată cu mine când eu eram căsătorit”, ne-a spus Siliviu Prigoană, care ne-a şi povestit, în exclusivitate, cum a întâlnit-o pe actuala lui iubită.

„Ne cunoaştem de o lună, mai exact din data de 6 martie. După ce am divorţat, m-am cunoscut cu doamna doctor. Ne-am întâlnit din pură întâmplare la Spitalul Militar, unde mi-am făcut nişte analize. Unul dintre martori este un medic din spital care mi-a prezentat-o pe doamna doctor”, ne-a spus milionarul, care a vorbit în numele iubitei lui. sursa: click.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentMinistrul delegat pentru Ape se duce la Răcari, unde a fost instituit codul roşu
Articolul următorEXCLUSIVITATE: Liviu Dică îşi lansează in Premieră noul album: „Călător prin lume”