Home Stiri Răsturnare de situație în dosarul interlopului Bebino / Liber la program!

Răsturnare de situație în dosarul interlopului Bebino / Liber la program!

344
0
loading...

Cum cu un criminal liber nu se face primăvară, magistrații au decis, recent, să îl lase în libertate, sub control judiciar, și pe interlopul Bebino, judecat pentru tentativă de omor.

loading...
loading...
  • Judecătorii au mai eliberat un interlop acuzat de tentativă de omor
  • Bebino se poate întoarce liniștit la afacerile sale
  • Polițiștii spun că el s-ar ocupa cu traficul de droguri

După un an petrecut în arest la domiciliu, timp în care a organizat petreceri cu lăutari și sute de invitați, încălcând legile, interlopul Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong din Berceni, a reușit să îi convingă pe judecători să îl lase liber. Astfel, recent, magistrații care îl judecă pentru tentativă de omor au dispus ca Bebino să rămână sub control judiciar, oferindu-i șansa de a se întoarce la afacerile lui, ca să producă bani.
Pentru cei care nu știau ce afaceri derulează Bebino, reamintim faptul că acesta a fost măcelărit de Cezar Petcu, zis Joe, în urma unui scandal izbucnit de la traficul de droguri și zonele de influență disputate de clanul Rinu și gruparea Sportivilor. „La data de 9 ianuarie, în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare a unei altercaţii”, a transmis Poliţia Capitalei, la momentul respectiv.

Petcu a fugit imediat după comiterea faptei şi s-a predat după câteva zile, fiind condamnat la 6 ani și 8 luni, pentru tentativă de omor. La scurt timp, Bebino a fost săltat de poliţie direct din spital şi dus în arest, pentru a fi cercetat tot pentru tentativă de omor, însă a contestat mandatul, iar judecătorii l-au lăsat să plece acasă. A stat aproape un an în „arest la domiciliu”, timp în care a tras niște chefuri de pomină, iar acum se poate plimba liber.

sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/exclusiv-rasturnare-de-situatie-in-dosarul-interlopului-bebino-liber-la-program-250577.html

loading...
loading...