Acasă Stiri Răsturnare de situație în cazul lui Iulian, copilul dispărut de acasă. Adevărul...

Răsturnare de situație în cazul lui Iulian, copilul dispărut de acasă. Adevărul crunt ieșit acum la iveală. Mama băiatului: „Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină”

530
0

Mama lui Iulian, micuţul dispărut din Pecineaga, îl acuză pe tatăl copilului de tot ceea ce s-a întâmplat. Femeia şi-a lăsat ambii copii în grija tatălui lor, urmând ca ea să le cumpere cele necesare, scrie Adevărul.

RECLAMĂ

Este posibil să îl fi luat cineva cu o maşină şi acum e ascuns pe undeva şi îi este frică să iasă. Am strigat toată seara, peste tot“ spune femeia, cu ultima speranţă în voce. Ea nu crede că trupul copilului ei se află în haznalele unde a fost căutat toată ziua, pentru că nu ar fi reuşit să ajungă singur în acea zonă.   Iulian provine dintr-o familie dezorganizată. Mama lui a povestit că Iulian şi sora lui au rămas în grija tatălui, pe care îl acuză de toată nenorocirea care a lovit-o. „Toată vina el o are. S-a recăsătorit şi nevasta lui nu avea grijă de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toată ziua copiii mei erau pe străzi“, acuză femeia. 

Sursa: antena3

RECLAMĂ
Articolul precedentCurs valutar 5 octombrie 2019. Euro a scăzut
Articolul următorHoroscop 6 noiembrie 2019. Pasiune, iubire cu sacrificii şi un destin frânt