Acasă Stiri Răsturnare de situaţie: Fostul şef BCCO nu era drogat în momentul accidentului...

Răsturnare de situaţie: Fostul şef BCCO nu era drogat în momentul accidentului în care a intrat cu mașina într-un grup de oameni și a ucis o femeie

495
0

Date de ultimă oră arată că fostul şef al BCCO (Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate) Bucureşti nu era drogat în momentul accidentului.Iniţial, agenţii au spus că bărbatul ar fi consumat droguri şi că era băut în momentul în care a provocat un accident soldat cu un mort.

RECLAMĂ

El a fost depistat pozitiv la drug-tes în acel moment, pozitiv la amfetamină. Apoi polițiștii l-au dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. 

Și iată că au venit aceste rezultate de la spital. Potrivit unor surse citate de Antena 3 CNN, rezultatele sunt negative. Nu avea droguri în sânge.

Potrivit acelorași surse, au ieșit acele rezultate pozitive la drug-test, pentru că ar fi consumat ceva medicamente înainte și tocmai de aceea o tulpină din acele medicamente a ieșit pozitivă la drug test. 

Așadar, rezultatele de la spital spun clar că fostul şef al BCCO nu a consumat droguri înainte de a se urca la volan. 

A ieșit însă pozitiv la alcool. La prima testare a avut o valoare de 1,12mg/l alcool pur în aerul expirat și va fi cercetat pentru acest lucru.

Astăzi a primit și o decizie în ceea ce privește arestarea preventivă. A cerut o măsură mai blândă, însă Tribunalul Ilfov a decis ca el să rămână în continuare în arest preventiv. 

Accidentul a avut loc sâmbătă, atunci când bărbatul de 59 de ani a intrat cu mașina într-un grup de oameni și a ucis o femeie, a rănit-o grav pe alta și mai apoi s-a oprit în mai multe mașini.

sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/rasturnare-situatie-fost-sef-bcco-nu-era-drogat-accident-intrat-masina-grup-oameni-ucis-femeie-685100.html

RECLAMĂ
Articolul precedentUn polițist băut și drogat a accidentat o femeie la Caracal / Cum a încercat să scape de răspundere
Articolul următorMondenă de la noi, rămasă desculță la o petrecere cu ștaif! Vedetei i-au fost furate încălțările de mii de euro