Acasă Stiri Rareș Bogdan, întrebat dacă ”e moral” să meargă la piață cu un...

Rareș Bogdan, întrebat dacă ”e moral” să meargă la piață cu un ceas de 30.000 euro: ”Acum am unul mai ieftin, de 10.000”

495
0

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a făcut, luni, câteva declarații ironice la adresa colegilor PSD din Guvern, despre care a spus că preferă ceasurile rusești, cum avea Stalin.

RECLAMĂ

După ședința Partidului Național Liberal care a avut loc luni dimineață, Rareș Bogdan a criticat măsura privind majorarea pensiilor, asumată de PSD.

”Sper ca Marcel Ciolacu să fie o persoană echilibrată, rațională și să-și înțeleagă menirea, rolul. Altfel, am mai văzut viteji în PSD, care au dat cu nasul în țărână.” – a spus Rareș Bogdan.

Întrebat de un reporter daca ”este moral” să meargă la piață să cumpere pătrunjel cu un ceas la mână în valoare de 30.000 de euro, liderul PNL a replicat că acum are alt ceas, ”mai ieftin”, de ”doar” 10.000 de euro.

Reporter: Apropo de moralitate. Este moral, legat de ceasul dumneavoastră, să mergeți cu un ceas de 30.000 de euro la piață să cumpărați pătrunjel?Rareș Bogdan: ”Doamnă, e ceasul meu! Uite, acuma am altul, mai ieftin, e drept, nu-i așa de scump.”

Reporter: Ce valoare are acest ceas?

Rareș Bogdan: ”Nu știu. Ăsta, cred că e vreo … 10.000, nu știu exact. Am ceasuri în declarația de avere de 200.000. Am câștigat mulți bani la Realitatea, în presă. Ce să facem? Păi da, iertați-mă, ce vreți să fac? Vreți să mă îmbrac ca Mao Tse Dun, să-i placă lui Ciolacu? Să mă îmbrac în … în … ăla și să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioși. Asta e problema românilor? Lor le place Pobeda, că ala îl avea Stalin.”

Sursa: Pro TV

RECLAMĂ
Articolul precedentMihai Rotaru și-a anunțat decizia, a doua zi după victoria cu Dinamo
Articolul următorUn artist de la noi, nevoit să stea non-stop cu soția! Ce gafă colosală a făcut cântărețul și de ce a ajuns la această situație