Acasă Monden Un artist de la noi, nevoit să stea non-stop cu soția! Ce...

Un artist de la noi, nevoit să stea non-stop cu soția! Ce gafă colosală a făcut cântărețul și de ce a ajuns la această situație

338
0

Un artist de la noi este nevoit să își petreacă tot timpul alături de soție. Cântărețul a gafat și își asumă consecințele. Chiar dacă a avut parte de o întâmplare nefericită, care îl „costă”, bărbatul are și avantaje după cele întâmplate.Boby, căci despre el este vorba, traversează o perioadă dificilă după ce a încălcat legea și a rămas fără permis de conducere. Artistul a s-a mai confruntat cu probleme și în urmă cu câteva luni, atunci când sănătatea acestuia a avut de suferit din cauza oboselii care și-a spus cuvântul.

RECLAMĂ

Ce gafă colosală a făcut cântărețul și de ce a ajuns la această situație

Boby s-a grăbit și a gafat. Artistul se grăbea î-și ducă fiul la grădiniță, a încălcat mai multe reguli de circulație și a rămas fără permisul de conducere. Mai în glumă, mai în serios, cântărețul spune că nu funcționează dimineața, iar motivul petru care se grăbea, era pentru a mai prinde câteva ore de somn.

„Am avut parte de o întâmplare nefericită, asta este viața. Am fost să îl duc pe cel mic la grădiniță, dimineața. Cum eu am oroare de aglomerație, am zis că fac o românească de a mea…(n.r. râde). Nu am încălcat foarte multe reguli, am depășit coloana la semafor, am trecut puțin, dar puțin, peste linie continuă (n.r.glumește). Și, în față mă așteptau băieții veseli ca pe pâine caldă. Nu funcționez deloc dimineața. Gandul meu era: merg îl duc repede la grădiniță și mă întorc să mai dorm. Mă grăbeam să mai prind puțin somn. Acum, am timp o lună de zile să mă culc liniștit.”, a declarat Boby pentru Spynews.ro

Boby este nevoit să își ia soția cu el peste tot. Rămas fără permis de conducere, artistul va petrece tot timpul cu partenera sa, căci, are nevoie de „șofer”. Cât despre Alina, jumătatea cântărețului, pentru ea este motiv de „bucurie”, astfel va petrece mai mult timp cu bărbatul său. Ei bine, cântărețul are și un avantaj în această situație, nu se va mai trezi dimineață pentru a îl duce pe cel mic la grădiniță.”Acum ce să fac… am să o iau pe soția mea cu mine, peste tot, oricum ne iubim noi mult (n.r. râde). Și, pentru a nu se mai despărți de mine ziua sau când am eu concerte, am să o iau cu mine peste tot să vadă și ea cu se trage greul. Împărțim și banii, nu mă uit la bani pentru soția mea, îi dau 20-30 de lei, oricând (n.r. glumește). Când i-am spus soției că am rămas fără permis, mi-a spus că într-un fel este mai bine, că stam și noi mai mult împreună și că merg cu ea peste tot. Nu am de gând să fac contestație, am greșit, îmi asum. Acum, nu mai mișc fără soție. Am și un avantaj, nu mă mai trezesc dimineață să il duc pe cel mic la grădiniță.”, a mai declarat artistul.

sursa:https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/un-artist-de-la-noi-nevoit-sa-stea-nonstop-cu-sotia-ce-gafa-colosala-a-facut-cantaretul-si-de-ce-a-ajuns-la-aceasta-situatie-320963.html

RECLAMĂ
Articolul precedentRareș Bogdan, întrebat dacă ”e moral” să meargă la piață cu un ceas de 30.000 euro: ”Acum am unul mai ieftin, de 10.000”
Articolul următorTzancă Uraganu și-a cerut scuze public, în urma ieșirii nervoase la adresa unuia dintre membrii formației sale. Promisiunea pe care artistul le-a făcut-o fanilor: „Oamenii care mă iubesc…”