Acasă Monden Raluca Drăgoi a fost acuzată că ar fi „spart a patra casă”....

Raluca Drăgoi a fost acuzată că ar fi „spart a patra casă”. Scandalul momentului în showbiz-ul românesc!

423
0

Viaţa Ralucăi Drăgoi nu este ocolită de probleme. Deşi cântăreaţa mărturisea în ultima vreme faptul că este fericită, are o relaţie frumoasă, ba chiar spunea că va ajunge în faţa altarului anul viitor, recent numele său a fost implicat într-un scandal de proporţii. Cântăreaţa a fost acuzată pe reţelele de socializare că ar fi destrămat o familie.

RECLAMĂ

Femeia care a adus aceste acuzaţii în faţa oamenilor a povestit faptul că şi relaţia ei s-ar fi destrămat tot din cauza Ralucăi Drăgoi.

Raluca Drăgoi a fost acuzată că ar fi „spart a patra casă”

Ramona a fost împreună cu Sorin, bărbatul cu care Raluca Drăgoi a fost căsătorită nici mai mult, nici mai puţin de 24 de luni. Căsnicia lor s-a terminat cu scandal, după ce bărbatul s-a răzbunat pe cântăreaţă şi a făcut publice mai multe imagini compromiţătoare cu aceasta.

„Bravo, doamna Raluca Drăgoi, felicitări pentru că ai reuşit să spargi a patra casă. Felicitări că va creşte al treilea copil departe de tatăl său datorită ţie. Felicitări că te-ai băgat în familia cumetrei mele Gabi. Felicitări pentru tot răul acesta pe care l-ai făcut şi pe care îl faci. Nu se mai satură satana din tine de cât rău ai făcut şi cât rău faci? Cât te mai rabdă Dumnezeu pe faţa pământului. Du-te si roagă-te la Dumnezeu să pună bunătate pe tine să fii mai bună că suferi de vreo dramă ceva din copilărie, altfel nu pot să-mi dau seama de ce faci atâta rău. De ce esti atât de frustrată pe familii, să desparţi familii”, a transmis femeia pe pagina sa de TikTok.

Raluca Drăgoi, fericită în braţele lui Andrei

Raluca Drăgoi formează un cuplu cu Andrei din luna iulie a anului trecut. Cei doi au planuri mari de viitor împreună, ba chiar au planificat şi nunta care va avea loc pe data de 9 septembrie 2023. Cântăreața a declarat că doar atunci a găsit o dată disponibilă pentru ea și Andrei.

”Da, e adevărat, voi fi mireasă în 2023, nu am timp în 2022 ca să fiu și eu mireasă anul acesta. Împreună cu Andrei am consultat agenda când am putea avea și noi o zi liberă ca să fim miri: 09.09.2023”, a spus Raluca Drăgoi în cadrul emisiunii TV.

Cine este Raluca Drăgoi

Raluca Drăgoi este o cântăreaţă de muzică de petrecere şi manele. A avut o viaţă zbuciumată şi aşa a ajuns la vârsta de 32 de ani să divorţeze de două ori.

A fost căsătorită cu Marius Spider timp de 10 ani, bărbat care a înşelat-o de prea multe ori, după cum spune ea. A divorţat de el abia după ce a cunoscut pe altcineva. Fostul soţ al Ralucăi Drăgoi lucrează tot în industria muzicii şi spune că au rămas în relaţii bune.

Drumul ei tumultos nu s-a oprit aici, căci după cum vă spuneam s-a îndrăgostit de următorul ei soţ pe vremea când acesta era într-o altă relaţie şi ea era căsătorită. Timp de doi ani au fost legaţi de actul de căsătorie, însă nici această relaţie nu a mers pentru că, din nou, Raluca Drăgoi a fost înşelată.

„Am trecut prin două divorțuri. (…) Am avut o căsnicie de 10 ani alături de Marius Spider, ne-am luat de mici, am crescut împreună, am evoluat muzical împreună. Ne-am răcit. Întotdeauna atunci când intervin banii intervin și discuțiile. N-a mai fost să fie.(…) S-a îndrăgostit de alte femei, eu m-am îndrăgostit de Sorin, al doilea soț al meu. (…)M-am îndrăgostit de al doilea soț în timp ce eram măritată cu primul. Și cel de-al doilea soț era într-o relație și nu aș vrea să intru în detalii”, a povestit Raluca Drăgoi într-un interviu.

sursa: https://www.bzi.ro/raluca-dragoi-a-fost-acuzata-ca-ar-fi-spart-a-patra-casa-scandalul-momentului-in-showbiz-ul-romanesc-4577669?utm_source=RADIOBZI&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post&fbclid=IwAR2AkdnecKmx6b_BJadmTK0NeikhxfJOoDnVs-R5wb7bfQvkqBMW6j5d90M

RECLAMĂ
Articolul precedentArtista care, la 33 de ani, are 7 copii și este însărcinată cu cel de-al optulea
Articolul următorSurpriză colosală pentru o femeie care a vrut să urce în mașină. Mesajul pe care l-a descoperit pe parbriz a lăsat-o fără cuvinte