Acasă Stiri Raed Arafat, primele concluzii ale anchetei în cazul exploziilor de la Crevedia

Raed Arafat, primele concluzii ale anchetei în cazul exploziilor de la Crevedia

268
0

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, primele concluzii ale raportului în cazul dezastrului de la Crevedia.Potrivit lui Arafat, echipele de intervenție care s-au dus la fața locului au descoperit că sunt probleme cu hidranții. Cel puțin unul dintre hidranți nu avea presiune, au stabilit anchetatorii.Prima măsură a reprezentat evacuarea caselor din jur, iar primii șefi ai pompierlor au ajuns la locul intervenție la aproximativ o oră după apelul la 112. În total, au fost aproape 100 de apeluri la 112 privind exploziile și incendiul de la Crevedia, a mai anunțat Arafat.

RECLAMĂ

„Conducerea intervenție este a pompierilor care au expertiză. Eu când am ajuns acolo, la aproximativ o oră, dispozitivul era stabilit, oamenii erau stabiliți, activitatea era în desfășurare, erau stabilite evacuarea și răcirea”, a explicat Raed Arafat.

Ministerul de Interne a anunțat că în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia au fost 58 de victime. Trei oameni au murit, 25 de pacienți au fost externați, iar 12 răniți au fost transferați în străinătate. Cei mai mulți răniți sunt angajați ai ministerului. Trei pacienți răniți sunt în continuare în stare critică. Doi se află la Spitalul Clinic de Urgență București și la Spitalul Bagdasar Arseni București, iar al treilea este într-o unitate medicală din Milano.

– informaţii în curs de actualizare –

sursa:https://www.antena3.ro/actualitate/raed-arafat-concluzii-ancheta-explozia-de-la-crevedia-684803.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFratele Alexandrei din Botoșani, declarații halucinante după moartea tinerei gravide: ”Știam că o să se întâmple asta”
Articolul următor8 SEPTEMBRIE – Ziua comunei DANETI / DOLJ