Acasă Stiri Fratele Alexandrei din Botoșani, declarații halucinante după moartea tinerei gravide: ”Știam că...

Fratele Alexandrei din Botoșani, declarații halucinante după moartea tinerei gravide: ”Știam că o să se întâmple asta”

389
0

Alexandra Ivanov a murit în condiții greu de imaginat în spitalul din Botoșani, când medicul de gardă a refuzat să o consulte, deoarece starea ei nu ar fi părut suficient de gravă. După moartea ei, fratele Alexandrei a răbufnit și a făcut declarații halucinante. Vlad Miron a spus lucrurilor pe nume.Cazul Alexan

RECLAMĂ

Fratele Alexandrei a transmis un mesaj dur, prin care și-a exprimat revolta. Mai mult, Vlad Miron a atras atenția asupra unui aspect neștuit până în acest moment.

Fratele Alexandrei din Botoșani a transmis un mesaj dur după moartea ei

drei din Botoșani a ajuns în atenția tuturor românilor și a fost un semnal de alarmă pentru alți oameni. Dincolo de mesajele revoltătoare și protestele în urma acestui caz.

Faptul că Alexandra a murit din cauza neglijenței medicului de gardă a fost un motiv de revoltă pentru familia ei, având în vedere că tânăra însărcinată ar fi putut să fie salvată.

După ce a aflat că medicul de gardă care nu a vrut să o opereze pe Alexandra a devenit suspect în dosarul morții ei, Vlad Miron a spus că se aștepta la acest lucru și este mulțumit de faptul că legea își face treaba.

Mai mult, Vlad Miron a atras atenția asupra faptului că unii medici și asistenți medicali nu au suficientă emptatie pentru pacienți, iar cazul surorii lui fiind cel mai bun exemplu. Fratele Alexandrei este șocat de faptul că medicul nici măcar nu s-a dus la ea să o vadă în momentele în care agoniza în pat.

”Am simţit cumva că legea începe să-şi facă treaba, eu chestia asta, că ea o să fie suspectă, eu de la început ştiam că o să se întâmple asta, îmi închipuiam eu, asta trebuia să se întâmple de la început. Având în vedere faptul că ea, conform declaraţiei că a impus să i se suspende restricţia de a practica, prin chestia asta îmi dau seama că ea încă se consideră nevinovată şi ea încă nu realizează ce a făcut, mâ gândesc eu prin chestia asta.

A procedat foarte urât, ea nu s-a dus să o vadă, ea nu a făcut nimic, ea nu şi-a dat niciun interes, nu şi-a dat nimic, e un fel de lipsă de profesionalism, eu aşa pot să o numesc. Dacă şi raportul spune că ea nu a fost acolo, mesajele destul de clare, martorii spun acelaşi lucru, ce vrem mai mult de atât?

În primul rând ar trebui mai mulă empatie din partea medicilor, a asistenţilor, să vorbească frumos cu pacienţii, să fie trataţi ca nişte oameni nu ca nişte animale. Când li se cere ajutorul, sau , ei normal ei nici nu ar trebui să se insiste să ceară ajutorul, pacienţii ar trebui din start să aibă parte de ce este mai bun în spital, de ajutor, de tot ce trebuie, nu ar trebui să implore ei ca să primească ajutor, ei ar trebui din start trataţi cum se cade când ajung în spital pentru că omul se duce la spital ca să se facă bine, nu ca să fie omorât”, a declarat Vlad Miron pentru news.ro, citat de știripesurse.

Colega de salon a tinerei a rupt tăcerea

Colega de salon a Alexandrei a ales să vorbească public despre cce s-a întâmplat cu tânăra însărcinată, în ultimele momente de viață.

Aceasta a fost ultima persoană care a văzut-o pe Alexandra înainte să moară, iar starea ei a fost de-a dreptul îngrozitoare.

Femeia a declarat la Antena 3 CNN că a plâns toată noaptea, iar înspre dimineață avea nasul și buzele vinete. Chiar dacă avea nevoie de ajutor, Alexandra a fost consultată doar de asistente. În timpul în care își striga durere, niciun medic nu a fost alături de ea și nu i-a oferit ajutor.

sursa https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/fratele-alexandrei-din-botosani-declaratii-halucinante-dupa-moartea-tinerei-gravide-stiam-ca-o-sa-se-intample-asta-315155.html

RECLAMĂ
Articolul precedent8, 9 şi 10 Septembrie – Zilele comunei Brădeşti
Articolul următorRaed Arafat, primele concluzii ale anchetei în cazul exploziilor de la Crevedia