Acasă Life Style Râde și e frumoasă la televizor, dar ascunde o poveste greu de...

Râde și e frumoasă la televizor, dar ascunde o poveste greu de imaginat… Viața secretă a unei dive de la noi

759
0

O celebră brunetă din showbiz, una dintre femeile care rup gura târgului cu frumusețea pe care, din fericire, o afișează cu generozitate a vorbit despre drama pe care, ani la rândul, a ascuns-o în spatele unui zâmbet perfect.
Cunoscută publicului din emisiunea ”Un show Pacătos”, dansatoarea Jessica a povestit, în exclusivitate, pentru Spynews.ro despre greutățile pe care le-a întâmpinat în copilărie. Mai exact, pentru a putea pune pe masă o bucată de pâine, tatăl Jessicăi a fost nevoit să se angajeze ca șofer de tir, motiv pentru care a fost foarte mult timp plecat și nu a mai fost prezent în viața brunetei, lucru care a afectat-o îngrozitor de tare pe tânara care își dorea puțin din atenția părintelui ei. ”Eu aveam doar șase ani când tata s-a angajat. Era tot timpul pe drumuri, nu era niciodată prezent în viața mea, lucru care m-a afectat foarte tare, i-am simțit lipsa la toate evenimentele importante. Sufeream că nu a fost lângă mine la serbările scolare, l-am înțeles ca el trebuia să muncească pentru ca noi să avem tot ce ne trebuie, dar tot plângeam pe ascuns când ajungeam acasă”, a povestit Jessica cu ochii înlăcrimați.

RECLAMĂ


Mai mult, la vârsta la care cei mai mulți adolescenți au mare nevoie de sfaturile părinților, Jessica a fost nevoită să își ia viața în propriile mâini. Lipsa banilor au determint-o și pe mama ei să părăsească România. ”După plecarea mamei, a trebuit să ma întrețin singură, acela a fost cel mai dificil moment din viața mea, aveam doar 14 ani și eram singură în țară. Parcă eram copilul nimănui”, a mai spus frumoasa brunetă. Absența familiei, dar și lipsa banilor nu au determinat-o pe Jessica să renunțe la școală, dar pentru a-și finaliza studiile a fost nevoită să se angajeze ca vânzătoare într-un fast-food. Cu toate aceste impedimente, ea a reușit să termine cu note bune și a putut să fie admisă la Facultatea de Teatru din Sibiu, lucru pe care tânăra și l-a dorit foarte mult.
Dar facultatea cerea alte sacrificii… ”Noaptea dansam în club și ziua mergeam la cursuri, nu îmi permiteam alt job din cauza cursurilor”, ne-a mărturisit Jessica.
Jessica s-a remacat în showbiz în urma unor pictoriale îndrăznețe, dar și de apariițile din emisiunea ”Un Show Păcătos”, difuzată de Antena 1.

RECLAMĂ
Articolul precedentUniversitatea Craiova, scor de forfait cu nişte amatori din Austria
Articolul următorLovitură sub centură pentru un şmecher din fotbalul românesc! L-au lăsat fără „bijuterii”