Acasă Stiri PSD nu merge cu nicio propunere de premier la negocierile de la...

PSD nu merge cu nicio propunere de premier la negocierile de la Cotroceni. Social-democrații vor anticipate

430
0

Este şedinţă de ultimă oră la PSD. Marcel Ciolacu pune la punct cu ceilalţi lideri social-democraţi strategia pentru consultări. De data aceasta, PSD nu va mege cu o propunere de premier la prima rundă de consultări, deoarece aceștia își doresc alegeri anticipate.

RECLAMĂ

La ședința de ultimă oră a PSD, social-democrații vor decide cu exactitate delegația care va merge la negocierile de la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis.

Delegația PSD este modificată față de dățile trecute, nu mai merg primii cinci lideri ai PSD, ci vor merge Marcel Ciolacu, președintele partidului, paul Stănescu, secretarul general, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Ionuț Pucheanu, primarul din Galați și Corina Ene, primarul din Căbești, județul Bihor.

Alegerea acestei delegații pentru negocieri a fost făcută tocmai pentru ca social-democrații să îți poată exprima nemulțumirile chiar în fața lui Klaus Iohannis, în privința procentelor și a modului în care premierul Florin Cîțu a alocat banii din Fondul de Rezervă, săptămâna trecută, pe criterii politice.

Tot din acest motiv, PSD a depus o plângere penală pe numele lui Florin Cîțu, dar și a ministrului Dezvoltării Regionale, Cseke Atilla.

Social-democrații vor mai decide ca, la prima rundă de consultări, PSD să nu meargă cu o nominalizare de premier, cu toate că Marcel Ciolacu, înainte de începerea acestei ședințe, pentru prima dată, nu a mai exclus posibilitatea intrării la guvernare a PSD.

Întrebat dacă ar putea susține un guvern minoritar care nu este condus de Florin Cîțu, Marcel Ciolacu a răspuns: ”Este exclusă această variantă”.

sursa:https://www.antena3.ro/politica/psd-nicio-propunere-premier-negocieri-anticipate-616517.html

RECLAMĂ
Articolul precedentBANCUL ZILEI | Un ginecolog vrea să se reprofileze
Articolul următorA construit o casă rotativă pentru a-și face soția fericită. La 72 de ani, un bosniac a făcut totul de unul singur