Acasă Monden Constantin Enceanu, confesiuni emoționante la 2 ani de la moartea lui Petrică...

Constantin Enceanu, confesiuni emoționante la 2 ani de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Ce a transmis artistul: “Nu se uită niciodată…”

461
0

Au trecut doi ani de la moartea îndrăgitului cântăreț Petrica Mâțu Stoian, iar Constantin Enceanu a transmis un mesaj emoționant. Cei doi aveau o relație de prietenie frumoasă, iar artistul a fost devastat de durere atunci când a aflat vestea cumplită. Iată cum a reușit să treacă peste momentele dificile!Pe data de 6 noiembrie 2021, Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață fulgerător pe un pat de spital. Toți cei care l-au îndrăgit pe artist, dar și colegii de breaslă au fost devastați de durere, iar acum la doi ani de la moartea cântărețului, aceștia au făcut confesiuni emoționante.

RECLAMĂ

Constantin Enceanu, mesaj dureros la doi ani de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian

Constantin Enceanu a transmis un mesaj dureros la doi ani de la moartea prietenului său, Petrică Mâțu Stoian. Cântărețul a mărturisit că amintirile frumoase și oamenii dragi nu se uită niciodată, chiar dacă timpul trece și vindecă rănile sufletești.

”Chiar dacă timpul încearcă să șteargă o parte din trecutul fiecăruia, amintirile frumoase și oamenii dragi nu se uită niciodata! Doi ani… ”, a postat Constantin Enceanu, la 2 ani de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian.

Familia artistului vor ca vinovații să plătească

Chiar dacă au trecut doi ani de la moartea cântărețului Petrică Mâțu Stoian, familia speră ca vinovații să plătească, însă firma respectivă s-a desființat, iar procesul va mai dura. Apropiații susțin că artistul nu trebuia să urmeze acel tratament, deoarece avea probleme cu inima, iar medicii ar fi trebuit să se uite pe dosarul său.

”Procesul merge greu, nu știu de ce, firma aceea s-a desființat, nu știu ce s-a întâmplat acolo. Noi o să mergem până la CEDO, nu lăsăm lucrurile așa. Cât o dura, nu contează, până la CEDO mergem că sunt sigură că o să câștigăm, a fost o culpă medicală.

Nu aveau voie să-l bage acolo, trebuiau să se uite pe dosarul lui să vadă că are probleme cu inima, trebuiau să-l întrebe cum stă cu sănătatea, nu dacă a plătit taxa”, a spus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian, pentru Spynews.ro.

sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/constantin-enceanu-confesiuni-emotionante-la-2-ani-de-la-moartea-lui-petrica-matu-stoian-ce-a-transmis-artistul-nu-se-uita-niciodata-320390.html

RECLAMĂ
Articolul precedentProxenetul care a lansat-o pe Monica Gabor, implicat în dosarul crimei în stil mafiot de la Bacău / Cum a ajuns pe lista martorilor!
Articolul următorDorian Popa, prima reacție după ce a fost prins drogat la volan. Artistul și-a cerut scuze public: „O greșeală flagrantă pe care mi-o asum”