Home Uncategorized Problemele sunt vechi in cuplu! Imagini incredibile cu Andreea cand incerca sa-l...

Problemele sunt vechi in cuplu! Imagini incredibile cu Andreea cand incerca sa-l ia de mana pe Stefan, in avion, dar el o ignora

557
0
loading...

Un cititor a trimis pe adresa pont@cancan.ro mai multe informatii despre momentele extrem de tensionate derulate intre sotii Banica in avion, la cateva minute dupa decolare!

loading...

Un cititor Cancan.ro, a trimis pe adresa pont@cancan.ro mai multe informatii despre membrii familiei care e pe cale sa se destrame. Persoana, care a pretins ca s-a aflat in acelasi avion, a relatat cu lux de amanunte cum s-au derulat lucrurile imediat dupa ce pasagerii si-au ocupat locurile. “I-am vazut de cand au urcat, el a mers in fata. au vorbit foarte putin, era atent mai degraba la fetita lor.

Andreea Marin a fost casatorita 7 ani cu Stefan Banica si au impreuna o fetita de cinci ani

Andreea Marin a fost casatorita 7 ani cu Stefan Banica si au impreuna o fetita de cinci ani

Si-au ocupat locurile si m-a frapat faptul ca nu au stat unul langa altul. Andreea a stat cu fetita, iar el alaturi de o doamna mai in varsta, probabil mama sa”. Imediat dupa decolare, el s-a asigurat ca fetita e bine.” a mai spus pasagerul.

“M-am mai uitat o vreme la ei, dar nu-si spuneau nimic” a povestit cititorul, care insa a reuzit sa afle, absolut intamplator, mai multe amanunte despre ce au facut (inca) sotii Marin Banica dupa ce au ajuns la destinatie, in Dubai.

Cei doi si-au cumparat bilete pe randuri diferite

Cei doi si-au cumparat bilete pe randuri diferite

O situatie oarecum similara a avut loc si la intoarcerea sotilor Marin Banica dintr-o vacanta petrecuta la Londra. Atunci, un pasager a trimis si o fotografie extrem de sugestiva cu cei doi, stand pe locuri separate.

sursa: cancan.ro

loading...