Home Uncategorized Primele declaraţii ale tatălui Andreei Marin, după ce a aflat de divorţ!

Primele declaraţii ale tatălui Andreei Marin, după ce a aflat de divorţ!

549
0
loading...

Vestea divorţului dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică Junior a ajuns în sfârşit şi la urechile tatălui fostei “Zâne a Surprizelor”.

loading...

Contactat telefonic, Dan Marin s-a arătat tulburat de veste, însă a făcut o declaraţie rece cu privire la alegerea fiicei sale de a se separa de cântăreţ.

“Amândoi sunt maturi şi ştiu ce au de făcut! Nu mă bag!” a declarat tatăl Andreei Marin, în exclusivitate pentru Click!

Ştefan Bănică şi Andreea Marin au anunţat că vor divorţa, prin intermediul Facebook.

“Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea.

Dupa 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relatie civili…zată, caldă, atât pentru fetiţa noastră, cât şi pentru noi.

Ne-am trăit relaţia cu discreţie, atât cât ne-a permis statutul de persoana publică, ce înseamna pentru alţii în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieţii particulare într-o telenovelă.

Dorinţa noastră este să depăşim şi acest moment cu aceeaşi discreţie, chiar dacă suntem conştienţi de valul de speculaţii şi neadevăruri.

Vă mulţumim, un gând bun! Andreea şi Ştefan Bănică”.

Bănică junior şi Andreea Marin au fost căsătoriţi şapte ani de zile!

Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în SUA, în 2006, dar aveau o relaţie oficială de peste doi ani. În luna ianuarie 2006, Andreea Marin s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Jr, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Violeta, primul lor copil.

 sursa: click.ro

loading...