Home STIRI SPORTIVE Primul transfer anunțat de Mutu la FCU Craiova!

Primul transfer anunțat de Mutu la FCU Craiova!

125
0
loading...

„Briliantul” e liniștit: „Avem un grup bun. Vor veni din ce în ce mai mulți”

loading...
loading...

Adrian Mutu s-a declarat mulțumit de grupul pe care îl antrenează la FCU Craiova în acest moment. Tehnicianul se obișnuiește cu noii săi elevi și îi monitorizează în această perioadă, după ce a renunțat la 14 fotbaliști.

Am inceput treaba de cateva zile. Este o perioada relativ usoara pentru baieti, pentru ca adaptare la efort, antrenamentele sunt monitorizate pe ceea ce ne dorim noi in aceasta perioada. Din punctul meu de vedere, sunt optimist, baietii la fel, avem un grup bun, un grup muncitor, sunt multumit de baieti pana acum, de atitudinea lor in primul rand, de cum se prezintă la antrenamente si de concentrarea de care dau dovadă”, a spus Mutu.

Primul transfer anunțat de Mutu la FCU Craiova!

Adi Mutu a vorbit, în premieră, despre jucătorul pe care l-a avut în probe. Antrenorul pare să fie hotărât să îl păstreze, ținând cont de faptul că a făcut referire la acesta ca despre un jucător nou pentru echipa lui.

Daca va uiti pe teren, o sa vedeti ca avem şi un jucator nou. Incet, incet, in aceasta seara, o sa vina un alt jucator, vor veni din ce în ce mai mulţi” , a mai declarat Adrian Mutu.

Noul jucător pe care Mutu îl are deja în lot este Mamadou Bagayoko, un fundaș în vârstă de 31 de ani. Apărătorul a început fotbalul la Africa Sports, iar apoi a mers la Slovan Bratislava, unde a stat timp de 7 ani. Din Slovacia, fundașul a plecat în Belgia, unde a evoluat pentru Sint- Truidense, Leuven și Mechelen. Între timp, jucătoru la fost împrumutat și în Franța, la Red Star FC.

sursa:https://3minute.net/adi-mutu-e-linistit/

loading...
loading...