Home Stiri Primele imagini din casa unde a fost incendiată adolescenta din Mehedinți: “I-a...

Primele imagini din casa unde a fost incendiată adolescenta din Mehedinți: “I-a dat foc! Doamne, îmi tremură picioarele”

437
0
loading...

Scene de groază, seara trecută, în localitatea Dârvari, județul Mehedinți, unde o fată de 17 ani a fost incendiată de un bărbat de 45 de ani, care anul trecut fusese eliberat din închisoare după o condamnare pentru omor.

loading...
loading...
  • Fata a fost salvată de fratele ei, tot minor.
  • Vecinii sunt și ei în stare de șoc și nu le vine să creadă ce s-a întâmplat.

O fată de 17 ani se zbate între viață și moarte, având arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corupului, după ce un individ cu care coresponda online a stropit-o cu benzină și i-a dat foc.

Scenele teribile au avut loc în casa adolescentei din localitatea Dârvari, unde locuia împreună cu fratele și bunica ei.

Strigătele fetei au fost auzite de frate, care a fugit să vadă ce se întâmplă.

Adolescenta era pe un pat și deja o cuprinseseră flăcările.

Tânărul a declarat pentru Observator că a încercat să intre în cameră să o ajute, dar deja ardea și nu a putut. A aruncat două găleți cu apă pe ea și prin casă, apoi a sunat la 112.

După ce i-a dat foc, individul a fugit.

“A dat sa fugă, era aproape de nuc încolo, a zis ca să o las sa ardă că el pleacă. Și i-am zis să stea de vorbă cu mine și a zis că nu stă, că el se omoară”, a declarat fratele victimei.

Vecinii sunt și ei în stare de șoc și nu le vine să creadă ce s-a întâmplat.

“A turnat o sticlă de benzină pe ea, i-a dat foc și de la ea a luat foc toată casa. Doamne, Doamne, îmi tremură picioarele”, a declarat o vecină pentru Observator.

Adolescenta și criminalul corespondau online

După ce i-a dat foc, bărbatul de 45 de ani a fugit.

A fost prins după câteva ore de polițiști

Individul, care a fost eliberat anul trecut din închisoare, este cercetat pentru tentativă de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunal.

„Este vorba despre un bărbat de 45 de ani, într-o relație încă nestabilită concret cu o fată de 17 ani. Corespondau pe o rețea de socializare și din motive încă necunoscute a mers la locuința ei și, după ce a stropit-o cu benzină, i-a dat foc.

Din concluziile medico-legale preliminare rezultă că leziunile provocate de arsuri ar necesita pentru vindecare 40-45 de zile de îngrijiri medicale, cu punerea în pericol a vieții”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.Play Video

Pe criminal îl cunoștea tatăl fetei

Se pare că tatăl fetei, care lucrează în Olanda, îl cunoștea pe criminal.

După ce a plecat în străinătate, cei doi copii au rămas cu bunica paternă.

Sursa: observatornews.ro

loading...
loading...