Acasă STIRI SPORTIVE Primele detalii despre CS U Craiova » Ce funcţie va ocupa Craioveanu,...

Primele detalii despre CS U Craiova » Ce funcţie va ocupa Craioveanu, care vor fi imnul echipei şi stema clubului

472
0

Olguţa Vasilescu a susţinut în această dimineaţă o conferinţă de presă în care a anunţat primele detalii despre noua echipă din Craiova.

RECLAMĂ

Astfel, Gică Craioveanu va fi director de imagine, iar Pavel Badea va fi şi el în club chiar dacă nu s-a stabilit exact pe ce poziţie. De asemenea, imnul echipei va fi „Cîntec pentru Oltenia”.

Primarul Craiovei a continuat: „Va fi înscrisă o singură echipă în campionat, nu cred în celălalt proiect. Pe «Ion Oblemenco» vor juca echipa municipalităţii şi cele de juniori. CS U Craiova va avea un buget de 1.5 milioane de euro şi obiectiv promovarea în Liga 1″.

La conferinţă a participat şi Erik Lincar, viitorul antrenor al craiovenilor, care a oferit primele declaraţii: „Sînt onorat şi fericit că voi antrena Craiova. Această echipă trebuie să se relanseze şi să realizeze din nou rezultate notabile. Sper să reuşesc rezultate foarte bune la Craiova”.

În această vară oltenii vor merge într-un cantonament în Serbia şi unul montan în România. sursa: gsp.ro

RECLAMĂ
Articolul precedentFostul director adjunct al Fiscului din Caraş-Severin, arestat preventiv pentru tâlhărie
Articolul următorMititelu răspunde atacurilor Olguţei: „Vom face antrenament în faţa Primăriei! Ceea ce a prezentat azi sînt basme de Petre Ispirescu”