Home Uncategorized Primele declarații ale Olguței Berbec, după ce a devenit mamă pentru a...

Primele declarații ale Olguței Berbec, după ce a devenit mamă pentru a doua oară. ”Tot cu Remus seamănă”

86
0
loading...

Astăzi e o zi foarte importantă pentru interpreta de muzică populară Olguța Berbec! În urmă cu puțin timp a născut și a adus pe lume cel de-al doilea copil! Primele declarații ale vedetei, în exclusivitate!

loading...
loading...
  • Olguța Berbec a născut în urmă cu puțin timp!
  • Primele declarații IN EXCLUSIVITATE .

Luna februarie începe cu o veste bună pentru Olguța Berbec și pentru familia ei. Cunoscuta cântăreață de muzică populară a adus pe lume astăzi, în urmă cu puțin timp, cea de-a doua fetiță a familiei.

Primele declarații ale Olguței Berbec, după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Vedeta a făcut primele declarații la Antena Stars, imediat după ce a devenit din nou mamă. Aceasta se declară foarte fericit, iar în aceste momente încearcă să se recupereze, iar peste doar trei zile va merge acasă, acolo unde o așteptă și fetița sa mai mare pentru a face cunoștință cu surioara sa!

”Eu sunt binișor încerc să-mi revin. Fetița e foarte bine sănătoasă. A primit nota zece, are 1700 de grame. Am primit-o să o văd, să o strâng în brațe, am rămas puțin singură să mă refac. Am avut și eu emoții în weekend, dar nu a fost necesar să venim la urgențe, am venit cu am planificat. Am fost aici și am intrat în sala de operație.”, a spus Olguța Berbec la Antena Stars.

Așa cum e și normal, imediat după cineva naștere este întrebat cu cine seamănă copilul, deși știm cu toții că abia dacă se pot compara trăsăturile părinților cu cele ale nou-născuților!

Cântăreața a dezvăluit că fiica sa seamănă cu soțul ei!

Ei bine, iată că interpreta de muzică populară a mai declarat ca fetița sa seamănă cu tatăl ei, ca și primul copil!

Mi-am dorit să o văd sănătoasă (n.r. pe cea mică) Cred că tot cu Remus seamănă, că așa sunt fetițele”, a mai spus Olguța Berbec.

Micuța adusă astăzi pe lume va purta numele de Olga Maria, după cum chiar Remus Novac, soțul vedetei și cunoscutul saxofonist, și-a dorit! Vedeta e nerăbdătoare să meargă acasă unde va trebui să înceapă o nouă viață, de data aceasta în 4!

sursa : https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/primele-declaratii-ale-olgutei-berbec-dupa-ce-a-devenit-mama-pentru-a-doua-oara-tot-cu-remus-seamana-246685.html

loading...
loading...