Acasă Stiri Primele declarații ale lui Laurențiu Lacatusu, cel asupra caruia au existat suspiciuni...

Primele declarații ale lui Laurențiu Lacatusu, cel asupra caruia au existat suspiciuni în cazul uciderii afaceristului din Sibiu: ”Sunt nevinovat”

378
0

Laurențiu Lăcătușu, bărbatul care a fost ridicat joi din trafic, iar mai apoi eliberat de polițiști în lipsa unor probe a făcut primele declarații. Bărbatul spune că este nevinovat și că s-a creat de fapt o confuzie.Joi seară, anchetatorii l-au ridicat din trafic, în comuna Valea Stanciului din județul Dolj pe Laurențiu Lăcătușu despre care se bănuia că ar avea legătură cu moartea afaceristului Adrian Kreiner.

RECLAMĂ

Despre el se știe faptul că este un fost boxer și că nu ar avea antecedente penale. De altfel, nici nu s-a opus atunci când a fost săltat.

Familia lui Laurențiu Lăcătușu, deranjată de confuzia creată

Vineri, însă, Laurențiu a fost eliberat de oamenii legii, deoarece aceștia nu au avut probe asupra lui. La scurt timp, bărbatul a venit și cu primele declarații după momentele pe care le-a trăit în ultimele ore.

Laurențiu Lăcătușu spune că este nevinovat și că cei de la Sibiu l-au confundat, însă și-au cerut scuze pentru tot disconfortul creat.

”Sunt nevinovat!”, a declarat bărbatul. El a mai povestit faptul că polițiștii l-au târât pe jos când l-au încătușat, iar acum este traumatizat de toate cele întâmplate.

”Când am venit de la lucru m-au prins aici doi civili, m-au tăvălit pe joi pe aici, mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie aici. Nu pot să-mi dau seama cum s-a ajuns aici. Am venit de la lucru să-mi iau bătaie de la Poliție, să mă ducă la poliție”,  a explicat bărbatul.

Familia bărbatului spune va cere prejudicii pentru că i-a fost afectată imaginea și că nimeni nu îl va mai lua la muncă. Și soția sa a făcut declarații și a povestit că a văzut pe stradă doi oameni suspecți și o mașină care se perinda prin fața casei. Femeia povestește că s-a speriat foarte tare atât ea, cât și copilul său în vârstă de 7 ani, moment în care a decis să-l sune pe Laurențiu să-l întrebe cât mai are până ajunge acasă. 

”Avem atâtea luni împreună, suntem căsătoriți, avem și un copil. Este și normal să mă sperii. Soțul meu nu a plecat niciodată de acasă, decât muncă și acasă! Am văzut toată faza cum l-a luat, cum a tras de el, l-au luat la pumni, la picioare. Când am țipat în gura mare să iasă vecinii pentru că m-am gândit că sunt hoți și-l bat. Am strigat că-l omoară. Când colo ei erau polițiști”, a declarat soția bărbatului.

Ea a mai explicat că niciodată nu va merge un om de la țară la oraș să facă o asemenea crimă.

”Să fim serioși că nu vine un țăran de aici să-ți dea în cap la oraș. Că nu știe ăla. Tot de acolo s-au dat și s-au făcut și bagă oameni nevinovați”, a spus în cele din urmă soția lui Laurențiu Lăcătușu.

Anchetatorii, tot mai aproape de prinderea făptașilor care l-au omorât pe Adrian Kreiner

În total, anchetatorii spun că în acest caz este vorba de 5 suspecți, mai exact 4 bărbați și o femeie. Doi dintre ei i-ar fi ajutat pe cei trei asasini în tot demersul lor. Un suspect se află deja în custodia polițiștilor. Este vorba de un bărbat în vârstă de 44 de ani, pe nume Ilie Sitariu care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El i-ar fi ajutat pe făptași cu cazarea și transportul.

Pe data de 17 noiembrie s-a formulat propunere de arestare preventivă în lipsă cu privire la cei trei bărbați acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată. Cauza nu se va judeca astăzi, fiind necesară îndeplinirea procedurii de citare a acestora. Din probele administrate până în acest moment nu rezultă cu exactitate contribuția femeii la comiterea infracțiunilor și ca atare, procurorul va decide măsurile față de aceasta după completarea probatoriului.În data de 6 noiembrie trei indivizi s-au strecurat în casa afaceristului din Sibiu, l-au torturat, iar mai apoi au fugit cu ceasuri de lux în valoare de 200.000 de euro aflate la vedere într-un dressing. De la fiica lui Adrian Kreiner indivizii au mai făcut rost de 40 de euro și aproximativ 100 de lei. La două zile după faptele șocante, milionarul din Sibiu a decedat. Până în acest moment, anchetatorii au luat în calcul toate pistele și sunt tot mai aproape de elucidarea cazului.

sursa:https://www.stirilekanald.ro/primele-declaratii-ale-lui-laurentiu-lacatusu-cel-asupra-caruia-au-existat-suspiciuni-in-cazul-uciderii-afaceristului-din-sibiu-sunt-nevinovat-20364138?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1TAOIj5dm14l76EcIwtZ4rKVR4EmcRcIQYyonFnEGd5dW_9_LzivKZyqk#Echobox=1700297811

RECLAMĂ
Articolul precedentA fost deschis Târgul de Crăciun de la Craiova, cu prima roată hi-tech panoramică din România
Articolul următorLivia Celea Streata va lansa astazi un colaj nou pe canalul ei de Youtube!!!