Acasă Stiri A fost deschis Târgul de Crăciun de la Craiova, cu prima roată...

A fost deschis Târgul de Crăciun de la Craiova, cu prima roată hi-tech panoramică din România

620
0

La Craiova s-au deschis vineri porțile Târgului de Crăciun, primul din țară care găzduiește o roată hi-tech panoramică. Mii de vizitatori au luat cu asalt cele patru zone din municipiu în care se desfășoară târgul, Centrul Vechi, Piaţa „William Shakespeare”, zona Doljana şi Piaţa Mihai Viteazul.

RECLAMĂ

„Tema principală a Târgului de Crăciun din acest an este croită în jurul poveştii Crăiasa Zăpezii, care se regăsește în Piaţa Mihai Viteazul, unde totul este decorat până la cele mai mici detalii în culori alb-turcoaz. Anul acesta va fi un târg de poveste, avem foarte multe noutăţi pentru fiecare zonă a târgului, cu elemente, culori şi figurine diferite – pe tematica din piaţa respectivă”, a transmis primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

Targ de Craciun Craiova, Craiasa Zapezii
Sursa foto: Facebook,LiaOlgutaVasilescu

Roata panoramică are 40 de metri înălţime, 200 de mii de leduri, o capacitate de 140 de locuri şi a fost adusă din Olanda.

targ craciun craiova roata panoramica
sursa foto: Facebook,Lia Olguta VAsilescu

Peste 70 de comercianţi din Craiova şi din toată ţara oferă la căsuțele din cadrul târgului mâncare tradiţională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoşi, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce, decoraţiuni şi cadouri lucrate hand-made, globuri, coroniţe etc. La Craiova, Târgul de Crăciun rămâne deschis până în 2 ianuarie.

targ craciun craiova
Sursa foto:Facebook,OlgutaVAsilescu
Targ Craciun Craiova
Sursa foto:Facebook,OlgutaVAsilescu
targ craciun craiova
Sursa foto:Facebook,OlgutaVAsilescu
Sursa foto:Facebook,OlgutaVAsilescu

sursa: https://www.g4media.ro/foto-a-fost-deschis-targul-de-craciun-de-la-craiova-cu-prima-roata-hi-tech-panoramica-din-romania.html

RECLAMĂ
Articolul precedentFemeie găsită moartă, în parcul de lângă o stație de tramvai din Ploiești
Articolul următorPrimele declarații ale lui Laurențiu Lacatusu, cel asupra caruia au existat suspiciuni în cazul uciderii afaceristului din Sibiu: ”Sunt nevinovat”