Acasă Life Style Prieteniile platonice cu sexul opus pot afecta relaţia actuală?

Prieteniile platonice cu sexul opus pot afecta relaţia actuală?

499
0

Dacă unul dintre parteneri nu a avut niciodată prietenii platonice cu sexul opus, dacă toate relaţiile sale de până atunci au implicat o componentă sexuală, probabil că îi va fi foarte greu să accepte că acest tip de relaţii există. Desigur, cei cu un istoric de prietenii cu sexul opus privesc acest lucru ca fiind normal şi suferă dacă partenerul sau partenera se opune.

RECLAMĂ

De multe ori, relaţiile de prietenie sunt mai stabile şi de mai lungă durată decât relaţiile de cuplu şi multora le vine foarte greu să renunţe la prietenii importante şi prieteni care au fost acolo pentru ei în momentele dificile, chiar de-a lungul multor relaţii. Ca şi în prietenie, în relaţiile de cuplu comunicarea şi încrederea în partener sunt cruciale. Cele două tipuri de relaţii sunt diferite şi, ca atare, nu pot fi comparate, dar este important ca ambii parteneri din cuplu să înţeleagă acest aspect.

De obicei, nesiguranţele personale pot naşte sentimente de gelozie şi e necesar ca partenerii cuplului să discute aceste aspect. Pot să realizeze că pentru cel care este forţat să renunţe la o relaţie importantă de prietenie, asta înseamnă frustrare şi pierderea unui suport emoţional important, iar renunţările duc, în timp, chiar la erodarea relaţiei de cuplu şi la acumularea de tensiuni.

Sursa: click

RECLAMĂ
Articolul precedentPrimele imagini cu Bianca Drăguşanu după ce a divorţat! Şi-a pozat mâna rănită şi a vorbit despre violenţă / FOTO
Articolul următorHoroscop lunar – horoscop noiembrie: Berbecii vor avea o perioadă productivă și stabilă