Acasă Stiri Presupusul criminal de la Bran a fost prins! Polițiștii l-au ridicat pe...

Presupusul criminal de la Bran a fost prins! Polițiștii l-au ridicat pe cel care i-a ucis pe Nicu și Alexandra

552
0

O crimă din Bran a îngrozit, astăzi, România, după ce Nicu și Alexandra au fost uciși cu sânge rece în propria lor locuință, chiar de vărul acestuia. Presupusul criminal, care a folosit un topor pentru a le pune capăt zilelor celor doi, a fost prins de polițiști, după multe momente de negociere în casa lui. Bărbatul s-a ascuns în podul locuinței după ce a făcut gestul necugetat.

RECLAMĂ

Presupusul criminal de la Bran a fost prins

Crima de la Bran a stârnit multă revoltă în România încă din această dimineață, după ce s-a aflat că Nicu și Alexandra au fost găsiți morți în propria lor casă. Criminalul care le-a curmat viața a fost chiar vărul lui Nicu, care a recurs la gestul necugetat chiar în vila lor de lux. După multe momente de investigații, oamenii legii l-au prins pe bărbat și l-au ridicat de la locuința lui.

După ce a omorât cele două persoane, bărbatul s-a ascuns în podul casei lui. Însă, la scurt timp, polițiștii au obținut un mandat de percheziție al locuinței, astfel că l-au găsit acolo, cu un cuțit cu care i-a amenințat. Din acest motiv, oamenii legii au trecut prin câteva momente de negocieri cu acesta, până să reușească să îl aresteze.

Nicu și Alexandra au fost gătiți morți în dormitorul lor

Nicu și Alexandra, un pompier și o asistentă medicală din Bran, au fost găsiți fără suflare în vila lor de lux. Pompierul era așezat în ușa camerei, semn că a încercat să se apere, iar asistenta medicală a decedat întinsă pe pat, după ce vărul soțului ei le-a pus capăt zilelor cu un topor.

Crima a îngrozit întreaga localitate, astfel că oamenii s-au închis în case la aflarea veștii că cel care i-a omorât pe Nicu și Alexandra este în libertate. Mai mult, întreaga circulație din zonă a fost oprită, însă iată că acum oamenii se află în siguranță.

sursa:https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/presupusul-criminal-de-la-bran-a-fost-prins-politistii-lau-ridicat-pe-cel-care-ia-ucis-pe-nicu-si-alexandra-297782.html

RECLAMĂ
Articolul precedentCe făcea Georgiana Lobonț în timp ce soțul ei anunța divorțul. Imaginile neașteptate
Articolul următor⚫ In memoriam – Marina Bucosu ⚫ R.I.P. 🖤